View Single Post
Eski 03-01-2012, 10:05   #1492
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi whoiam313 Mesajı Göster
ben bir çiftçiyim.b5a ile yazışmaları takib ettim.buna benzer diger ürünleride inceledim.az daha kullanmaya karar vermiştimki birtakım küçük sebeblerden dolayı tarafsız diye nicki olan kişinin forumdan uzaklaştırıldıgını gördüm.adamın ufak tefek sayılacak yanlışları ve hataları olabilir ama karı zararından çok çok fazla oldu.ama atılması forumun tarafsız oldugu yönündeki düşüncelerimi zedeledi.içimde burada ticari firmalardan kar payı alan birileri kollanıyormış imajı dogdu.adam birçok dogruları paylaştı bence. çiftçi aptaldır kazıklanmalı zihniyetindeki insanlar bu forumda korunuyor kanısındayım belkide aralarında simbiyotik yaşam tarzı vardır ama emin degilim.bu benim düşüncem.belki benide kovarlar düşüncelerimi paylaştım diye **** şu nesrin34 diye biri gibi yaftalarlar **** silerler mesajlarımı.umrumda bile degil.avrupada da böyle türk milleti gavurlara dişleri geçmez birbirlerini tırtıklarlar kendi halklarını kazıklarlardı gerçi çogu türk ırkına ait degildi sadece türk passaportlu idi .bu ve bu tip ne idigü belirsiz şeylerden uzak durayım en iyisi.agrımayan başıma dert mi alayım kullan em yi gitsin.**** bilindik markadaş şaşma.tata neymiş mercedes al keyfini çıkart.yanlışmı?

Sayın whoiam313, üzülerek belirteyim ki; yazınızdaki imlâ hataları, çıkan yıldızlar, mesajınızı anlamam hususunda beni hayli zorluğa düşürdü.
Kim siteden atılmış, kim kazıklanmış, kim korunmuş bir türlü anlayamadım?
Mercedes mi alıyoruz?

Güler Çevrimdışı   Başa Dön