View Single Post
Eski 05-01-2012, 18:08   #1499
whoiam313
Bilgilendirilen Üye

Giriş Tarihi: 04-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Sayın Whoeverur,

İngilizceniz yazı düzeyiniz de Türkçe düzeyinizden farksızmış. İlk yorumu yazdığıma şimdi pişmanım. Sizin için sadece üzülüyorum.
Oysa ben siz ve sizin gibiler için hiç üzülmüyorum.

Dünkü sefil çinliler bugün memleketleri gelişsin diye, icad üzerine icad, buluş üzerine buluş derdinde. Bizimkiler ellerine geçirmiş oldugu birkaç çakma hormon ya da benzeri ithal pisliklerin içerisine birazda kendileri sıradan absürd şeyler katıp buluş diye ortalıga çıkıp kendi milletini kazıklamaya çalışıyor.Yaptıklarını ortaya döken biriside çıktımı dört bir yandan üzerine çullanıp onu güvenilmez, adi ilan edip afaroz ettiriyorlar. (örnek: şu tarafsız nick li kimse,tanımam ama dogruydu bence nedenmi? O konuşunca hepsi kurudu kaldı.Adam işin kurdu gibiydi sanki )

.Madem birşey buldun, git birkaç üniversitedeki kurullarca testleri yapılsın onaylansın sende zengin ve ünlü ol, millet seni hayırla ansın.Yanlışmı dostlar?

Ama bu çakma kaşiflerin mallarıda çakma. Nedenmi? Dedigim yol, aklın ve bilimin yolu, onların sectigi yol ise berberligi milletin başında ögrenmek ve bu arada keselerini doldurmak. Yazık bu millete yahu...yazık

Bu arada seviyem konusunda laf edeceginize, kendi seviyene bak!! Daha nickimi bile dogru yazmaktan aciz iken Yaşadıgım yer İngiltere yazmışsın ama yazdıklarımı okuyacabilecek seviyen bile yokken nasıl cevap verebilesin. Degilmi? Çakma ingilizceyle olmuyor bu işler tabi...bloody fat loser bir ingilizle evlenirsen ya da irtica ederek kalırsan oralarda ögrenemezsin bu dili ancak kababcı ingilizcesi bilirsin.
Bu arada son cümle olarak şunu söylemek istiyorum Mr smartass. Amerikalıların bir lafı var bildin mi? (G.O.R.A)

whoiam313 Çevrimdışı   Başa Dön