agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni140Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-08-2010, 01:40   #11
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Galeri: 15
Sizin ilk gününüz yok ki sadece söyletmeye çalıştığınız şey var. Oysa oyun oynamak ya da kelime oyunları yerine direkt sorsanız her zamanki yüzsüz yüz yerine üç mesajlı bir forum karakterine elbette daha yakışırdı.

Neyse; benim bildiğim ve sizin -söyletmeye çalıştığınız- şey konusunda istediğiniz şey şudur:

Bekir Sıtkı Arı nın yani B5A nın mucidinin isminin başharfleri ancak BMR Tarım kurulurken BSA (Business Software Alliance) yani Bilgisayar Yazılım Korsanlığı kuruluşuyla örtüştüğünden "S" harfini "5" harfine dönüştürerek ve kurucu ortaklara uygun isimlendirme yapılarak esas bu isim verilmiştir ve aslen Bitkisel Beş Aygıt tanımlaması daha uygun anlam ifade ettiği kabul edilmiştir üstelik bu tanımlama tamda B5A yı ifade ediyor.

Şu an resmi olarak tam sonlanmamış olsa da BMR Tarım ile Bekir Sıtkı Arı'nın yolları ayrıldı ve bildiğim kadarıyla şimdi kendisi kendi ismiyle bir gübre çıkartmaya hazırlanıyor. Bu konudaki şahsi görüşümde şudur ki: B5A ve Bekir Sıktı Arı için çok güzel sonuçlar doğuracak bir süreçtir. Bu şekilde Bekir Sıtkı Arı daha rahat hareket edecek B5A nında kurumsal kimliği gelişecektir.

İşte BSA dediğiniz ya da bilipte bilmiyormuşcasına söyletmeye çalıştığınız şey budur. Oysa bunun bir gizliliğide yok neden oyunculuk sergilenir onu anlamıyorum.


Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 26-08-2010 saat 02:48
Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026