Selahattin Bey
Araştırma kuruluşuna gerek yok çünki Tübitakla anlaşmadan önce ben kendi kurumumu kalıntıyla ilgili duruma ikane edemedim ettimde katkı kalıntı bölüm başkanının olaya muhalefeti nedeniyle proje yattı ve firma Tübitaka yöneldi.
Kalıntı analizi gibi bir konuda bu söyledikleriniz ilginç. Ürünlerin karşılaştırılmasını isteyen ben değilim sizsiniz. Ben de diyorum ki eğer karşılaştırmak istiyorsanız, bunu adam gibi bir araştırma kurumu yapsın ve yukarda belirttiğim gibi her yönüyle karşılaştırsın. (dioksinler, pestisitler, TH, nükleer kirleticiler ve sizin de önereceğiniz varsa diğer kirleticiler,...). Bu iş öyle amatörce yapılan bahçecilikle yapılacak bir iş değil. Ancak adam gibi bilimsel bir kurum tarafından yapılabilir. Diğer türlü sonuç ne olursa olsun, mutlaka sonunda itiraz gelecektir. Bakın tekrar ediyorum. Benim ürünüm senin ürününü yener diye iddia eden ben değilim. Sizsiniz. Ben sadece dünyada benzeri olmayan ürün ifadesini kullanmanızın etik olmadığını söyledim. (Diğer arkadaşların mesajlarını okursanız onlar da bu söylediklerimi destekler nitelikte). Siz ise, bunu hemen ürün yarışına döktünüz. Sayın Meyvelitepe'ye hak veriyorum: Ürünlerimizin karşılaştırılabilir olması için etki mekanizmalarının bilinmesi gerekir. Sizin ürünün etki mekanizmasını henüz bilmiyoruz. Ben buna rağmen karşılaştırmayı kabul ettim. Ancak bir şartla dedim. Tam teşekküllü bir araştırma kurumunda olması. Aksi takdirde, olay ciddi değildir.
|