agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni140Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-07-2008, 13:52   #11
Ağaç Dostu
 
yakamozsimsek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-09-2007
Şehir: paris
Mesajlar: 282
http://www.iftech.fr/Files/18760/mycor_infos.htm
Neyse dayanamayip hizli yemegimi yedim . Yuzde yuz organik bir gubre linki. Resim ilede farki koymuslar ve açiklamada yapmislar. Nasil yuzde yuz organiktir diye . Bunun gibi onlarcasi var zaten ancak bu urun dis piyasa oncelik iç piyadaki yerli uretime verilmeli bu insanlar maddi açidan gelistirilmeli ve yeni çalismalari saglanmalidir.
Ancak ayaklari yere basarak uçarak degil .
Su çiktigi yazilan zehirli gaz kimyasal kullanimda daha oncede dedigim gibi fazla bilgi sahibi degilimdir.
Bu sivi eger ev içerisinde bir bitki **** bitkilere katildiginda evde bulunan hamile kadin 'çocuk 'bebek'yasli' ve hasta insanlara karsi ne tur bir zarar verebilir.
Yanlis hatirlamiyorsam kullanimda gaz maskesi ve onlugu takilmalidir diyede bir uyari vardi.
Kusura bakma hocam dikkat ediyorum .Ama bana allah cc mucize vermedi çalisirsam olur. Ve çalisirsam olucagini bildigim için aksamlari çalisacagim.

yakamozsimsek Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026