Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yakamozsimsek
Nekadar guzeldirki insanlar konusmaya ve kendilerince olumsuz gorduklerini yazmaya basladilar.Iste ozlenen bir tablo.Isin gerçegi benim kimyasallara karsi olmam aldigim bio egitimdendir. Sunu belirtmek isterimki dunyanin dort bir yaninda uretilen bio tarimlarin içerisinde kimyasal maddeler vardir ancak bunlar siniri geçmez bunu soylemek çok zor olmasa gerek nihayetinde turkiye cumhuriyetinin vermis oldugu organik tarima uygundur analiz raporu elinizdedir bu sizin garantinizdir.Ingilizce bilen birileri lutfen su verilen linkleri turkçeye çevirebilirmi bir bakalim ne varmis ne yokmus.
|
Sayın yakamozsimsek bir kaç gündür dikkatli bir şekilde yazılarınızı takip etmekteyim önce kafam karıştı ama sonrada baktımki dediklerinizin tamamı boş şeyler, tarım bakanlığından onay raporunu ,analiz raporlarını ,lisansını üretim iznini herşeyi arkadaşlar gösterdi.Biolojiyle ilgilenen biri olduğunuzuda tahmin etmiyorum çünkü her sorunuza muhteşem yanıtlar geldi.
Alıntıda bahsetmiş olduğunuz dünyanın dört bir tarafında üretilen bio tarım nasıl birşey açıklarsanız sevinirim..