Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Ürününüzün satışı sırasında, tüketicilerden gelebilecek olası soruları bilmek için (soruları bilmezseniz, cevap veremezsiniz), reklam ajanslarına eşek yüküyle para ödersiniz.
Yakamozsimsek bu işi ücretsiz yapıyor. Sorduğu soruların cevapları olmalı ya da sorunun neden "yanlış soru" olduğu anlatılmalı...
Bu nedenle, aşağıdaki açıklama kabul edilemez. Organik gübre ya da benzerlerini kullanıp, sorunuz olduğunu ürün lezzetinden mi anlayacağız? Organikliği kullanıcı mı tahlil edecek?
Tüketicinin böyle bir yükümlülüğü ve bilgisi yok. Bilsek; zehirli ürünleri farkeder, satın almazdık...
Doğal Doğa, Hüseyin Ovak ortağınız olduğunu söylemişti. Yanılıyor muyum?
Bu nedenle konuyla ilgilenen bir kullanıcı olarak değil, satıcı olarak cevaplarınızı yazmalısınız.
Not: "Yakamozsimsek bu işi ücretsiz yapıyor" demiştim. Ben de ona ücretsiz Türkçe kursu veriyorum ama göreceğiniz üzere yaranamıyorum; homurdanıyor 
"Bu turkçeyi dogru yazicam diyede canim çikiyor iyimi."
B5A satıcılarının tepkilerini, bu olaydan yola çıkarak daha iyi anlayabilir 
|
Sayın Malina;
Doğal doğa evet benim ortağımdır,ancak onun alanı inşaat-izolasyondur...Doğal doğa B5A nın gerçek kullanıcısıdır..Bunun sadece bilgi olarak vermek istedim...Yoksa onu savunmak babında değil...
Ürünümüzün organiklik testini Tarım Bakanlığının yetkilendirdiği EKOTAR setifikasyon kuruluşu yapmış ve bunu belgelendirmiştir...
Ben B5a nın organik tarım için son derece faydalı bir ürün olduğuna inanmış birisiyim. Evet B5A nın ticaretini yapıyorum ancak; agaçlar net teki amacım ticaret değil, bitkileri ile ilgili bazı sorunlarda (B5A ile) üyelere yardımcı olabilmektir...
B5a ile ilgili olan her bilgiye çalışıyor, bilmediklerimi de siz sayın üyelerden öğrenmeye çalışıyorum... Bilimsel konularda uzman olmadığımdan bu tartışmanın içine girmeyi doğru bulmuyorum...Ancak tüm tartışmaları ve eleştirileri dikkatle inceliyor eksiklerimi gidermeye çalışıyorum..Tek bildiğim, hiçbirşey bilmediğimdir felsefesi ile daha çok öğrenmeye çalışıyorum..
Eğer bu tartışmalar sitenin amacının dışına çıkarak siteye zarar verirse buna çok üzülürüm...Ve bu konuda üzerime düşen ne var ise yapmaya da hazırım...SAYGILAR...