![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Kargo ücreti alıcıya ait. Muhtemelen ondandır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
EMA ücreti --------------15 TL Hesaba EFT işlem ücreti-- 5 TL Kargo ücreti------------- 5 Tl Yani, bana toplamda 25TL'ye maloldu. Pek bir şüpheci yaklaşıyorsunuz Sayın bahcedenn. İnanmayacaksınız belki ama yine de söyleyeyim. 4 işlem konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Durup dururken insanlara yalan yanlış bilgi verecek yapıda bir insan da değilim. Aşağıda linkini verdiğim siteden aldım EMA'yı. EM Agriton Turkey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
EMA ücreti 10 TL EFT ücretinin ürünle alakası yok. Benden almadılar. O sizin banka ile çalışmanıza bağlı olan birşey. 5 TL yi ürünün fiyatıymış gibi yansıtmanıza da hiç gerek yok. Kargo ücreti İstanbul'a 5 TL Toplamda bana maliyeti 15 TL Siz de 15 TL ye aldığınızı söylediğinizde ben sadece fiyatının kargodan farkedebileceğini söylemişim. Ondan da değilmiş. Ama size durup dururken insanlara yanlış bilgi veren bir insan yapısındaymış muamelesi de yapmamışım. Kendi kendinize o düşünceye girmişsiniz. Ben de sizin gibi bir kullanıcıyım. Ürünü de ilk defa alıyorum. Sayın Üstadların paylaşımları ile ürünün methini duyarak denemek istedim. Şunu da paylaşmak isterim. Ben safyayı ilk mesajından sonuncu mesajına kadar okudum. Mesajlarından birinde Sn. Doğasever, ürünü almak için EM Agriton Turkey firması ile iletişime geçtiğinizde Ağaçlar.Net vasıtası ile ürünü almak istediğinizi mutlaka belirtiniz diye bir paylaşımda bulunmuştu. Fiyat farkı belki ondandır diye fikrimi söyleceğim ama siz olaya yine şüpheci yaklaştığımı düşüneceksiniz. Saygılarımla... Düzenleyen bahcedenn : 19-04-2012 saat 12:15 Neden: Harf Hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|