Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cihanarslan
EMA ücreti --------------15 TL
Hesaba EFT işlem ücreti-- 5 TL
Kargo ücreti------------- 5 Tl
Yani, bana toplamda 25TL'ye maloldu.
Pek bir şüpheci yaklaşıyorsunuz Sayın bahcedenn. İnanmayacaksınız belki ama yine de söyleyeyim. 4 işlem konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Durup dururken insanlara yalan yanlış bilgi verecek yapıda bir insan da değilim.
Aşağıda linkini verdiğim siteden aldım EMA'yı.
EM Agriton Turkey
|
Kesinlikle beni yanlış anladınız ve yanlış bir düşünce içindesiniz. Neden şüpheci yaklaşayım ki olaya? Sn. Çetiner arkadaşımız fiyatını sormuş bilen var mı diye. Ben de Sn. Doğasever'in paylaştığı sayfayı işaret etmişim. 2 hafta önce EM1 aldığımda da fiyatı aynıydı. Dün de EMA aldım. 1 saat önce elime ulaştı. Gene fiyatı aynı. Size bana mal olan fiyatını söyleyeyim.
EMA ücreti 10 TL
EFT ücretinin ürünle alakası yok. Benden almadılar. O sizin banka ile çalışmanıza bağlı olan birşey. 5 TL yi ürünün fiyatıymış gibi yansıtmanıza da hiç gerek yok.
Kargo ücreti İstanbul'a 5 TL
Toplamda bana maliyeti 15 TL
Siz de 15 TL ye aldığınızı söylediğinizde ben sadece fiyatının kargodan farkedebileceğini söylemişim. Ondan da değilmiş. Ama size durup dururken insanlara yanlış bilgi veren bir insan yapısındaymış muamelesi de yapmamışım. Kendi kendinize o düşünceye girmişsiniz.
Ben de sizin gibi bir kullanıcıyım. Ürünü de ilk defa alıyorum. Sayın Üstadların paylaşımları ile ürünün methini duyarak denemek istedim.
Şunu da paylaşmak isterim. Ben safyayı ilk mesajından sonuncu mesajına kadar okudum. Mesajlarından birinde Sn. Doğasever, ürünü almak için EM Agriton Turkey firması ile iletişime geçtiğinizde
Ağaçlar.Net vasıtası ile ürünü almak istediğinizi
mutlaka belirtiniz diye bir paylaşımda bulunmuştu. Fiyat farkı
belki ondandır diye fikrimi söyleceğim ama siz olaya yine şüpheci yaklaştığımı düşüneceksiniz. Saygılarımla...