![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
Evde temizlikte kullanılması sebebiyle benim aklıma kesme tahtaları ya da tahta kaşıkların temizlenmesi geldi. Bunların bulaşık makinasında yıkanması deterjanı içine çektiği için sakıncalı. Elde deterjanla yıkanmasında da aynı şey geçerli. Daha önce aklıma sirkeli suyla ovalamak gelmişti. Belki bunun için EM'li su da kullanılabilir. Ama yine de yiyecek-içeceklerle temas halindeki kullanımına kendimi şimdilik pek hazır hissetmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2007
|
Herkese Selam, EM ürünleri ile ilgili bir hatirlatma yapmak istiyorum,sevgili dostlar telefon veya e-mail ile vermis oldugunuz siparislerinizde ne istediğseniz onlar gönderilmektedir.Bu konuda lütfen rahat olun buradan izlediğim kadariyla bu konu birkaç kez gündeme geldi onun için bu hatirlatmayi yapmak istedim. Sevgi ve Dostlukla EM TÜRKİYE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Sn Akcan Merak edecek bir durum yok. Herkese istedigi ürün yollanmaktadır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2009
|
Alıntı:
Benim açımdan problem olmadı zaten.Ben sadece arkadaşlarında başına gelirse şaşırmamaları için yazdım.Sn Naturemin de dediği gibi biz ne istiyorsak o geliyor. Sıra geldi bukaşi ve kovasına. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2007
|
Alıntı:
Sizleri bir konuda uyarmak zorundayım,Şirketimize vermiş olduğunuz EM ürünleri siparişleri daha öncede belirttiğim gibi ne yazdırıldı ise o ürünler gönderilmekte ve ürünlerin üzerinede ismi yazılmaktadır.Bu form'da yazı yazan arkadaslar bu tür konuları lütfen konunun muhatabı olan şirketimize direkt olarak sorunuz buradan yanlış anlaşılmalara sebep olmaktadır.Ürünlerle ilgili sorunlarınızı direkt olarak şirketimize sorunuz.Aksi taktirde şirketimiz yanlış anlaşılmalardan sorumlu değildir. Alper AKMAN EM Agriton Ltd.Ştİ. alperakman@emturkey.com info@emturkey.com naturem@emturkey.com 0 312 397 15 74 0 312 397 15 81 0 532 404 00 77 0 532 404 89 81 0 549 404 00 77 0 549 404 89 81 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|