![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
... İki hafta kadar önce, Çeltikçi köyünden bir tanıdığım, zeytin ağaçlarına yapraktan Etidot-67 uygulamıştı. Dün akşam sordum, çok memnundu. Ağaçları orta büyüklükte gemlik tipi. Ağaç başı yaklaşık 20 gram gelecek şekilde budamadan hemen sonra atmış. Tomurcuktan sonra bir daha atacak herhalde. Bakalım ne olacak? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
İki haftada ne gibi değişimler görmüş. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar (daha) canlı dedi. (Canlılık) kendini hemen belli ettiriyor dedi. Çok güzel dedi. Öyle dedi. Tekrar gittiğimde daha köşeli yorumlar isterim. Karpuz fidelerine de Binde 2,5 oranında kullanacak. Eğer fidelere bir şey olursa, arıcılık için başka köy bulmam gerekebilir (Adam 1000 tane karpuz fideledi ve üç beş bin tl öngörüyordur herhalde.) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
(Lilium) Abi zaman konusu biraz farklı anlaşıldı galiba. Alıntı:
Bahsi geçen zeytin bahçesi de Erdek/Çeltikçi köyünde. Oranın iklimi Erdek kadar olmasa da, kesinlikle Bandırmadan ve Gönenden daha ılıman. Hatta, benim arılarda orada ve oradaki arılar, sezona Bandırmadaki arılardan 1-2 hafta önce başlarlar. İyisimi al Kasap abimi de gel Bandırmaya bu akşam (ya da yarın akşam). Son noktayı beraber koyalım. (Not: Buzdolabında Afyondan yeni gelen sucuklar var. Şalgamla güzel gider.. ) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-09-2010
|
izmir eti den etidot 67 aldım bir taral(400litre) 1-1,250 kg attım karıştrp 5 dönum zeytıne attım 100 civarında 7-8 yasında ağaç vardı,o esnada 1-2 gun önce dıktığım yenı fıdanlarda 90 civarında nasıbını aldı ))umarım iyi olur ))) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(Bir de yakışıklı resim çekseydiniz keşke.) |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2008
|
Alıntı:
İzmir'e gittiğimde bende almayı düşünüyorum , yerini tarif edebilirmisiniz . Selamlar . . |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bor, eti maden, etidot-67, gübre, tarım |
|
|