![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Sağolun. TORKU, çikolata ve helva dağıtıyordu. Bana sıra gelmedi. ![]() ![]() Gıda kontrol Laboratuvarı ![]() Tarımsal ve kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ![]() TKİ HÜMAS ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Rüzgar... ve Çadır(dı) ![]() Mevlama Müzesi (ve Türbesi) ![]() ![]() Konya Sancağı (Mevlana Müzesi) ![]() Tarımsal bilgim az olduğundan, mekanizasyon ile ilgili hangi ürünlerin resminin çekilmesinin uygun olacağını bilemedim. Benim için hepsi demir.. ![]() Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Kayseri Tarım Fuarı
Kayseri fuarı.. Çok hoşuma gitti. Büyük fuarlar ile küçük fuarlar arasında. Her taraftan gelen belki bir kaç yüz küçük üretici... Peynirden fidana, tereyağından tohuma kadar. Ben üzüm pekmezi ile urfa baharatları ve urfa takıları aldım. Fuarlar yorucu ve haftasonumuzu alıyor ama. İyi ki buraya gelmişim. Kayseri de çok güzel... Fuarı da... Kayseriden selamlar. (Uygun zamanda fotoğraf yüklerim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
17.04.2013 tarihinde Bandırma Ticaret Borsasında Etidot-67 tanıtım semineri düzenledik. Bandırma Ticaret Borsası, Türkiye’de akredite edilmiş, lisanslı depoculuk faaliyetlerini yürüten iki borsadan biri imiş. Sunumun baş tarafı biraz teorik kaldı. Önümüzdeki ay da nasipse Denizli'de bir tanıtım yapılacak. Detayları henüz bilmiyorum. Davet edenler, üzüm üreticileri için düşünmüşler. Bu sefer daha uygun bir dil kullanmaya çalışacağız. İnşaallah mahçup olmayız. ![]() (Sevgili Halil ÖNEN, geçen sene İzmir Fuarında "artık bu işlerden kurtulamazsız" mealinde bir şeyler söylemişti de inanmamıştım... E devletten emekli olmuş birisinin sözüne kulak asmazsan olacaklara katlanırsın ![]() Bu arada eğer üzüm yetiştiricisi olup da Etidot-67 kullanan var ise irtibata geçmek isterim. Belki Denizli'deki çiftçilerimize daha fazla faydamız olur. Ayrıca, organizasyonu biz yapmayacağımızdan dışarıdan katılıma açık olup olmayacağını da henüz bilmiyoruz. Öğrenince yazarım İnşaallah. Yoğun ve yorgun bir dönemden geçiyorum. Yakında Etidot-67 hakkında daha fazla şey duyabilirsiniz. Saygılarımla Not: Sanırım bu yıl da Bursa ve İzmir fuarlarına katılım olacak. Sonbahara daha çok var. Hayırlısı.. Düzenleyen Yakup : 19-04-2013 saat 10:09 Neden: harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu seminere katılmaktan büyük mutluluk duydum, güzel bir sunum hazırlamışsın teşekkür ederim, sunum güzel olunca da bilgi haznemize bir kaç bir şey girerken bazı kafamda olan soru işaretlerine de cevap buldum. Sevgili yakup, halil doğru söylemiş artık kurtulamazsın, kurtulmaya çalışmada zaten, yapmış olduğun çalışmalarla gayet güzel ve güzel de ilerlemeler kaydetmişsin biraz daha deneysel çalışmalarla da bu ürünün ismi etidot 67+yakup olacağı kesin. ![]() Bu başarının sana kariyer kazandıracağından hiç şüphem yok, biliyorum bunu kariyer için yapmadığını fakat kariyerlerde de hiç hak etmeyen insanları görmektense hak edenleri görmeyi yeğlerim. Gazan mübarek olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Bu vesile ile, tekrar üzüm için yardım istiyorum. Üzümde etidot-67 kullanıp tecrübelerini aktaracak birileri lazım... Alıntı:
![]() Yoksa "career" (kariyer) olur "carrier" (hammallık-eşşeklik)... ![]() Selametle kal abi. (Not: Carrier, "taşıyıcı" demektir.) |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bor, eti maden, etidot-67, gübre, tarım |
|
|