View Single Post
Eski 19-04-2013, 10:07   #225
Yakup
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-04-2009
17.04.2013 tarihinde Bandırma Ticaret Borsasında Etidot-67 tanıtım semineri düzenledik.

Bandırma Ticaret Borsası, Türkiye’de akredite edilmiş, lisanslı depoculuk faaliyetlerini yürüten iki borsadan biri imiş.

Sunumun baş tarafı biraz teorik kaldı. Önümüzdeki ay da nasipse Denizli'de bir tanıtım yapılacak. Detayları henüz bilmiyorum. Davet edenler, üzüm üreticileri için düşünmüşler. Bu sefer daha uygun bir dil kullanmaya çalışacağız. İnşaallah mahçup olmayız.

(Sevgili Halil ÖNEN, geçen sene İzmir Fuarında "artık bu işlerden kurtulamazsız" mealinde bir şeyler söylemişti de inanmamıştım... E devletten emekli olmuş birisinin sözüne kulak asmazsan olacaklara katlanırsın )

Bu arada eğer üzüm yetiştiricisi olup da Etidot-67 kullanan var ise irtibata geçmek isterim. Belki Denizli'deki çiftçilerimize daha fazla faydamız olur.

Ayrıca, organizasyonu biz yapmayacağımızdan dışarıdan katılıma açık olup olmayacağını da henüz bilmiyoruz. Öğrenince yazarım İnşaallah.

Yoğun ve yorgun bir dönemden geçiyorum.

Yakında Etidot-67 hakkında daha fazla şey duyabilirsiniz.

Saygılarımla

Not: Sanırım bu yıl da Bursa ve İzmir fuarlarına katılım olacak. Sonbahara daha çok var. Hayırlısı..

Düzenleyen Yakup : 19-04-2013 saat 10:09 Neden: harf
Yakup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön