Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium
Bu seminere katılmaktan büyük mutluluk duydum, güzel bir sunum hazırlamışsın teşekkür ederim, sunum güzel olunca da bilgi haznemize bir kaç bir şey girerken bazı kafamda olan soru işaretlerine de cevap buldum.
|
Rica ederim abi... Çalışma gerçekten bir çorba ve ortak emek ürünü oldu. Hayatta bazı şeyler biz isteyince olmuyor. Ortam müsait olunca (nasibin olunca) bir çok şey birden bire oluveriyor. Sanırım benim en büyük katkım,
bulaştırmadan birleştirmek oldu. Yoksa bilgileri bulan da, denemeyi yapan da başkası.
Alıntı:
Sevgili yakup, Halil doğru söylemiş artık kurtulamazsın, kurtulmaya çalışmada zaten, yapmış olduğun çalışmalarla gayet güzel ve güzel de ilerlemeler kaydetmişsin biraz daha deneysel çalışmalarla da bu ürünün ismi etidot 67+yakup olacağı kesin. 
|
Şimdilik biraz daha teorik bilgilerin tasnifi ile yakın çevrede deneysel faaliyetler daha makul görünüyor. Bir kaç video röportajımız daha olacak inşaallah. Bizim kurumda, bir iş verildiğinde öteki işleri üzerinizden pek almıyorlar. Bir koltukta iki karpuz taşımaya çalışınca, kendimi yürümeyi yeni öğrenen bebeler gibi hissediyorum.
Bu vesile ile, tekrar üzüm için yardım istiyorum. Üzümde etidot-67 kullanıp tecrübelerini aktaracak birileri lazım...
Alıntı:
Bu başarının sana kariyer kazandıracağından hiç şüphem yok, biliyorum bunu kariyer için yapmadığını fakat kariyerlerde de hiç hak etmeyen insanları görmektense hak edenleri görmeyi yeğlerim.
Gazan mübarek olsun.
|
Ailenize karşı asgari sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ve gönüllerini iyi-kötü hoş tutabildiğiniz müddetçe (arılar dahil

) sorun yok. Hayırlısı neyse o olsun.
Yoksa "career" (kariyer) olur "carrier" (hammallık-eşşeklik)...
Selametle kal abi.
(Not: Carrier, "taşıyıcı" demektir.)