agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni366Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2013, 20:58   #10
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-04-2009
Teşekkür ederim.

Bol kumlu bir rüzgar, tedirginlik ve belirsizliğin verdiği koşuşturma, yol yorgunluğu..

Bizde bir şey yok çok şükür. Ancak organizatör firmanın notunu kırmak gerek. Özellikle 3. çadırda standı olanlara Allah sabır versin. İki gün önceden rüzgarın kaç km hızla eseceği belli idi. Neyse...

Siz siz olun.. Türkiye'de fuara katılacaksanız çadırda stand açmamaya gayret edin.

Ehliyetli ve duyarlı insanımızdan da özür dileyerek söylüyorum: Yerli firmalarımıza da güvenmeyin. Çünkü; çadırı geçtim. Ricat yolları yoktu. Ya başka bir şey (deprem falan) olsaydı.

Otoparkta ne çizgi vardı ne düzen. Girmesi bir türlü, çıkması başka türlü zor ve sıkıntılı.

Tuvalet-lavabo-mescid kısmı da yine sıkışmaya sebebiyet verecek dar koridor yapılı bir planla yapılmış.

Sanırım, bu tür organizasyonlar için önce ehil iş güvenlikçilerden ruhsat alınmalı. Organizasyon alanının yapısı bu tür riskler göz önünde bulundurularak tahliyeye uygun olmalı.

Dedim ya... Neyse.. Haftaya unuturuz. Sonraki hafta da Kayseri Fuarı...

mrduran ve YeniBON beğendi.
Yakup Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bor, eti maden, etidot-67, gübre, tarım

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025