![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Evet, ben ingilizce bilmiyorum ![]() "Engelhard ve ARS uzmanlarının görüşüne ve yaptıkları testlere göre, diğer sektörlerde de kullanılan kalsine kaolin %90’dan fazla saf kaolin içermek, %50’den fazlası 2 microndan düşük çapta öğütülmüş olmak ve beyazlık derecesinin %85’ten büyük olması koşuluyla tarımda da kullanılabilir." Bu cümleyi de, daha da ileri giderek; "Engelhard, ARS uzmanlarının, bağımsız bilim adamlarının görüşüne ve kaolin üreticilerinin değrlendirmelerine diğer sektörlerde de kaolin %90’dan fazla saf kaolin içermek, %50’den fazlası 2 microndan düşük çapta öğütülmüş olmak ve beyazlık derecesinin %85’ten büyük olması koşuluyla tarımda da kullanılabilir." Size göre Engelhard referanstır, bana göre birden fazla kaynak referanstır. Dikkat ederseniz kalsine olmasını da çıkardım. O alıntıyı sizin iddia ettiğiniz gibi Engelhard dökümanından olduğu gibi almadım. Diğer kaynaklardan da yararlanarak hazırladım. Üstelik siz Kalsiyum Karbonatı bile kabul etmezken, ben bütün inert tozların kullanılabileceğini yazdım. Dünyada, %40'ı 2 mikron altı, %90'ı 5 mikron altı ürünlerde var. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|