![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-10-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 12
|
Merhabalar, bu konuda yazılan mesajları okumak bile çok heyecanlıydı, uygulamak kimbilir nasıl heyecanlı olur dedim ve ben de 25 Nisan da enzim yaptım. Formülüm 300 gr pekmez+2,7 lt su (bir kısmı haşlanmış makarna suyu)+900 gr organik atık (ekmek+marasa+soğan+portakal+patates+domates kabuğu)+2 dolu yemek kaşığı yoğurt+2 çay kaşığı kuru maya idi. İşlem sonrası görüntü şöyle idi. ![]() Balkonda defalarca patlayan balonları değiştirilen ve gün aşırı çalkalanan enzimimin son durumu şöyle. ![]() Bugün oluşan sıvının ph ını ölçtüm 3,5 idi, 1/100 oranında sulandırılmış karışımın ph ı ise 5,5 geldi. Sulama suyum dinlendirilmiş musluk suyu ve toprakta&yaprakta beyazlıklar oluşturacak kadar çok kireçli, sizce ph 5,5 luk karışımı bu şekilde uygulamalı mıyım? Yoksa daha seyreltmeli miyim? Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|