View Single Post
Eski 14-05-2012, 15:40   #1032
Safranlı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi himone Mesajı Göster
yumurta kabuğunu illa ki haşlamak mı gerekiyor yoksa çiğ kabuğu da karışıma ilave edebilir miyiz?
yaptığımız işlem doğadan gelen kaynakları bilinçli şekilde tekrar faydalı hale getirmekten ibarettir.
Enzimde kullanacagımız tüm artıkların taze ve temiz olması gerekir
günlerce çöp kovasında beklemiş kokuşmuş nevaleleri koyamayız...
Her türlü mutfak artıgını et türleri hariç ve limon sarmısak vb gurubu hariç kullnabiliriz
sizin sordugunuz gibi kaynatmaya hiç gerek yok
direk yumurtayı kırıp kabuğunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz

Safranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön