![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 212
|
yumurta kabuğunu illa ki haşlamak mı gerekiyor yoksa çiğ kabuğu da karışıma ilave edebilir miyiz? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 1,281
|
Alıntı:
Enzimde kullanacagımız tüm artıkların taze ve temiz olması gerekir günlerce çöp kovasında beklemiş kokuşmuş nevaleleri koyamayız... Her türlü mutfak artıgını et türleri hariç ve limon sarmısak vb gurubu hariç kullnabiliriz sizin sordugunuz gibi kaynatmaya hiç gerek yok direk yumurtayı kırıp kabuğunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz |
|
|
|
|
![]() |
|
|