agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-05-2011, 13:25   #1
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı Mesajı Göster
Biraz daha esmer seker ilave edin ve calkalayin.Gaz cikisi basliyacaktir.Benim balik enzimlerinde (bir kismini kullandim) ve enginar kabuk ve dallarindan yaptigim enzimlerde guzel bir koku vardi. Hele ictigimiz kivi enzimi ise enfesti diyebilirim.
Tatli tursu gibi kokuyorsa sorun yok........
Sevgili Sındırgılı hem patlattığınız enzimler, hem de ameliyatınız için geçmiş olsun. Şimdi iyisinizdir umarım.

Koku sizin de yazdığınız gibi tatlı turşu kokusu. Oysa benim elimdeki enzim çok farklı kokuyor ve rengi oldukça koyu. Bekleyeyim bakalım ne olacak.

Balık enzimi bana biraz ıyyyk gibi geliyordu, bakıyorum da nasıl keyifli yazmışsınız. Fosfor ihtiyaçlarını karşıladı bitkiler iyice desenize. Bitki ve balık enzimlerinin kullanımında bitkilerde bir fark gördünüz mü?

İçilebilir enzim için hangi meyve kullanayım diye düşünüyordum, kivi hiç aklıma gelmemişti. İyi fikir, hele siz referans verince Şişe işini halledince hemen deneyeyim.

Ben yazarken siz de tespih ağacı tohumundan sözetmişsiniz. Aman bana lazım onlardan, var mı elinizde daha?

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025