Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı
Biraz daha esmer seker ilave edin ve calkalayin.Gaz cikisi basliyacaktir.Benim balik enzimlerinde (bir kismini kullandim) ve enginar kabuk ve dallarindan yaptigim enzimlerde guzel bir koku vardi. Hele ictigimiz kivi enzimi ise enfesti diyebilirim.
Tatli tursu gibi kokuyorsa sorun yok........
|
Sevgili Sındırgılı hem patlattığınız enzimler

, hem de ameliyatınız için geçmiş olsun. Şimdi iyisinizdir umarım.
Koku sizin de yazdığınız gibi tatlı turşu kokusu. Oysa benim elimdeki enzim çok farklı kokuyor ve rengi oldukça koyu. Bekleyeyim bakalım ne olacak.
Balık enzimi bana biraz ıyyyk gibi geliyordu, bakıyorum da nasıl keyifli yazmışsınız. Fosfor ihtiyaçlarını karşıladı bitkiler iyice desenize. Bitki ve balık enzimlerinin kullanımında bitkilerde bir fark gördünüz mü?
İçilebilir enzim için hangi meyve kullanayım diye düşünüyordum, kivi hiç aklıma gelmemişti. İyi fikir, hele siz referans verince

Şişe işini halledince hemen deneyeyim.
Ben yazarken siz de tespih ağacı tohumundan sözetmişsiniz. Aman bana lazım onlardan, var mı elinizde daha?