Sn Zeytinlibahçe,
Teşekkürler,
Özetle;
içilebilir enzim için 3 aylık süreyi beklemek gerekir.
Bitkilere verilecek enzim için,
ister su içinde
isterse soğuk fermentasyon yönteminde olsun
gaz çıkışı durunca ihtiyac olduğu kadarı kullanılıp, kalanı çalkalayıp, balonlayıp, fermantasyona devam ettirlir.
Bu şekilde daha net olduğunu sanıyorum.
Ayrıca Sn Sarıcanın bu
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan
Sn. soilless,
En büyük tecrübe bizzat deneyerek ulaştıklarınız olacaktır. saygılar.
|
dileği ve tavsiyesine FIRSAT bulduğum anda uygulama olmasa da değişik konu başlıklarından derlediğim bilgilerin ortak bir çalışması olarak etki ve kullanım amacı değişik olan birkaç örnek tavsiye ekleyeceğim.
Tabii ki sizlerin yorumunu bekleyerek.