![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben enzimimi esmer şekerle yapmıştım, dün mayayı kattıktan sonra rengi açılmaya başladı, sizlerinkine bakıyorum güzel bir kızıl-kahve rengi var. Benimkinin rengi neden açtı? Sizler sonradan pekmez ilave ediyor musunuz arkadaşlar? Üç litrelik eski turşu bidonum hava sızdırıyor cısss sesleri kulağımın dibinde... Oğuz Kağan şişelerin varlığına alıştı. Sadece havalarını alırken yanıma gelip "Anne bu ne?" diye soruyor ben "enzim" diyorum o yine soruyor "Anne bu ne? ben yine "enzim" diyorum bu böyle devam ediyor Ece de Kağan'ı takliden "bu ne, bu ne?" diye araya giriyor bazen ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
Alıntı:
Kullanılan atıkların da rolü vardır mutlaka, mesela benim birkaç enzimimin rengi daha açık.. Ufaklıkların enzimlerin varlığına alışmış olmasına sevindim ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|