agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-01-2014, 14:52   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
sardunyadervis's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 282
Sn İnkero bu enzimler gubre olarak kullanılıyor ya da bitkilere ve bazı yerlere püskürme şeklinde kullanılıyor ama benim kanaatim yenilip içinmemeli ve bitkilere verirkende bol bol kullanmak yerine belli oranlarda kullanmak lazım fazlasıda overdose olur yaka bilir bitkilerimizi

sardunyadervis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-01-2014, 16:00   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 26-08-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 40
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunyadervis Mesajı Göster
Sn İnkero bu enzimler gubre olarak kullanılıyor ya da bitkilere ve bazı yerlere püskürme şeklinde kullanılıyor ama benim kanaatim yenilip içinmemeli ve bitkilere verirkende bol bol kullanmak yerine belli oranlarda kullanmak lazım fazlasıda overdose olur yaka bilir bitkilerimizi
asıl merak ettiğim şu.
evde bira ve şarap yapıyorum.
Ph 3,4 - 3,6 arasında geliyor.

ama içinde zararlı bakteri oluşup oluşmadığını merak ediyorum.

inkero Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025