agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni3415Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-07-2013, 22:18   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-01-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 17
Yoğurt kabından hayır çıkmadı ben de enzim yapmaya karar verdim
dut yaprağı,ceviz yaprağı,patates kabuğu ve kendisi,yumurta kabuğu,patlıcan kabuğu,karpuz kabuğu,pekmez,yağmur suyu,az hamur mayası ve pirinç suyu dün gece itibarı ile hazırlanmıştır.Ve bu gün şahane kabarcıklar çıkartıyor.)
Yakında resim koyarım şimdi teravih namazına gidiyorum.selamlar.

ertugrula66 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-07-2013, 01:24   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-01-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ertugrula66 Mesajı Göster
Yoğurt kabından hayır çıkmadı ben de enzim yapmaya karar verdim
dut yaprağı,ceviz yaprağı,patates kabuğu ve kendisi,yumurta kabuğu,patlıcan kabuğu,karpuz kabuğu,pekmez,yağmur suyu,az hamur mayası ve pirinç suyu dün gece itibarı ile hazırlanmıştır.Ve bu gün şahane kabarcıklar çıkartıyor.)
Yakında resim koyarım şimdi teravih namazına gidiyorum.selamlar.


Mutfak atıklarından enzim yapmak. - YouTube

ertugrula66 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025