Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Safranlı
birde aklıma geldi
enzimde verim açısından bekletimiz var ise daha çok potasyum ağırlıklı üretmeye çalışmak lazım
yanı patates kabugu ve muz kabugu gibi....
yeşil aksam fazla olursa azot zengini olacagından meyvede geç kalabilir
|
100 gr muzda 350 mg potasyum bulunur.100 gr cevizde 700 mg potasyum bulunur' ve ıhlamur yaprağının %30'u potasyumdur.
Yani bol ceviz ve ıhlamur yaprağı da koyalım
Kaynak : Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık'
Bir de çok fazla yumurta kabuğu koydum fakat koyduklarım hiç yukarı çıkmadı hep dipte kaldı normal mi birde kabuklar köy yumurtası kabuğu değil çiftlik yumurtası kabuğuydu.