![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Sayın Metulen; Siz Büyük Çamlıca Fidanlığı ile görüşün ilkönce, sonra bize dönün bence. Bizim bir kaç şekilde gönderimiz mevcut: Kargo ile gönderimde 100 kg ürün için 50 tl civarı kargo ücreti tutar. Kargo ile tekrar görüşüp biraz daha fiyatta indirim yaptırabiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca ambar ve otobüsle de gönderim yapıyoruz. Siz ilkönce Fidanlık ile görüşüp sonra bize dönerseniz sizin için daha iyi olur düşüncesindeyim. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-07-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Alıntı:
Web sayfanız açılmıyor, eğer satışınız halen varsa 25kg olan çuvallarınızdan 2 adet **** kargo uygun olursa 3 adet almak istiyorum.Istanbul Pendik için kargo ücreti ne kadar olur acaba? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Özür diliyorum.
Alıntı:
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre siteye giremedim. Bugün girdim ve mesajınızı yeni gördüm. Gecikme için özür dilerim. Sitemizin linkini tekrar vereyim Anasayfa : madrasol.com Ağırlığı fazla olan ürünlerde Kargo biraz fazla tutabiliyor. Biz ambarla gönderelim. Aslında ambar dediğimiz de anlaşmalı olduğumuz başka bir kargo şirketi. Firma adı ege ulaşım:Ege Ulaşım Taşımacılık Bizim anlaşmamıza göre İstanbul'a 25 kg.lık torbaya 5 tl kargo ücreti ödüyorsunuz. Kapınıza kadar da teslim ediyorlar. Şimdiye kadar herhangi bir şikayet almadık. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Sayın vetman996, kargo ücreti izmir için de aynımı |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sayın Termiye merhaba. Anlaşmalı olduğumuz firmanın İzmir için de belirlediği fiyat 25 kg torba 5 tl. Evinize kadar teslim ediyorlar. Selamlar... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Sayın vetman996, hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. web sitenizi inceleyip listemi iletirim. Selam ve saygılar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2008
|
![]() Bu leonarditi kullanmayı planlıyorum 25 kg.lık torbalarda ve 20 TL. 1 dekara 1 ton vereceğim. Sizce iyi bir şey yapacak mıyım? ![]() selamlar, |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-07-2012
|
Alıntı:
Bunun yanı sıra deneme amaçlı gönderdiğiniz solucan gübresi için de ayriyeten teşekkür ederim. Yazlığa götürmeyip balkonda bıraktığım bir kaç domates ve salatalık fidesinde ürünü kullandım. eğer ondan da memnun kalırsam sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu güne kadar ki yardımlarınız ve ilgi alakanız için çok teşekkürler. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|