Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Bazı satıcılar yüksek değerli analiz raporu gösterip yüksek fiyata satmaya çalışıyorlar. Ürünün raporuna değil tescil edilen değerlerine (ve geçerli tescili olan) itibar ederek alım kararı vermekte fayda var. Tescili düşük, raporu yüksek olanların kandırmaca olması ihtimali epey yüksek. Neticede rapor, gönderilen bir kilo malzemeye göre veriliyor ve bu malzeme piyasadan elde edilip gönderilmiş dahi olabilir.
|
Teşekkürler yanıtınız için. Bu konuda, bahsettiğiniz durumla alakalı bir çok yorum da okudum. Ürün seçiminde uyarınızı dikkate alıcam.
Ama dediğim gibi İstanbul'da bir türlü ürün bulamıyorum. Bari forumdaki satıcılardan alayım diyorum ama forumdaki bazı toprak ve gübre satan satıcılırda toz leonarditin kilosu 6TL
25kg lık ve ortalama sayılacak içeriğie sahip leonardit satan bir firma tavsiye edebilecek veya internet satışı için link verebilecek kimse var mı?
