View Single Post
Eski 10-02-2014, 17:53   #1009
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi metulen Mesajı Göster
Ama dediğim gibi İstanbul'da bir türlü ürün bulamıyorum. Bari forumdaki satıcılardan alayım diyorum ama forumdaki bazı toprak ve gübre satan satıcılırda toz leonarditin kilosu 6TL

25kg lık ve ortalama sayılacak içeriğie sahip leonardit satan bir firma tavsiye edebilecek veya internet satışı için link verebilecek kimse var mı?
Sayın Metulen merhaba.

Piyasada çeşitli kalitede Leonardit var malesef. Kömür tozlarını leonardit diye satanlar dahi var ki bu çok acı. Biz Leonardit satıcılarından numuneler aldık ve kendimiz analiz ettirdik. Sonunda Beyoğlu Gübre A.Ş firmasının Charizma marka leonarditinde karar kıldık. Kahramanmaraş'ta Nur Gölünün yatağından çıkan kaliteli bir leonardit. Bu leonarditi kullanıp memnun olan bir çok çiftçiyle konuştuk. Bu firmanın da bayiliğini aldık. 1kg satış fiyatımız 1.5 tl. 25 kg.lık çuval satışımız ise 20 tl.dir.

Ben size link de vereyim: http://www.madrasol.com/ Sitemizin alt yapı çalışmaları henüz tamamlanmadı ama en kısa sürede tamamlanacaktır. Ürünler faturalı ve anlaşmalı kargo ile uygun şartlarda teslim edilir.

Biz solucan gübresi üretimi yapmaktayız ama Türkiye topraklarının kimyasal zehirden kurtulması ve dostların sağlıklı ürünler yetiştirebilmesi için bir takım çalışmalarımız olacaktır.

Takdir sizindir.. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...

Düzenleyen vetman996 : 10-03-2014 saat 18:29 Neden: link düzeltme
vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön