Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996
Sayın Metulen merhaba.
Piyasada çeşitli kalitede Leonardit var malesef. Kömür tozlarını leonardit diye satanlar dahi var ki bu çok acı. Biz Leonardit satıcılarından numuneler aldık ve kendimiz analiz ettirdik. Sonunda Beyoğlu Gübre A.Ş firmasının Charizma marka leonarditinde karar kıldık. Kahramanmaraş'ta Nur Gölünün yatağından çıkan kaliteli bir leonardit. Bu leonarditi kullanıp memnun olan bir çok çiftçiyle konuştuk. Bu firmanın da bayiliğini aldık. 1kg satış fiyatımız 1.5 tl. 25 kg.lık çuval satışımız ise 20 tl.dir.
Ben size link de vereyim: Anasayfa : madrasol.com Sitemizin alt yapı çalışmaları henüz tamamlanmadı ama en kısa sürede tamamlanacaktır. Ürünler faturalı ve anlaşmalı kargo ile uygun şartlarda teslim edilir.
Biz solucan gübresi üretimi yapmaktayız ama Türkiye topraklarının kimyasal zehirden kurtulması ve dostların sağlıklı ürünler yetiştirebilmesi için bir takım çalışmalarımız olacaktır.
Takdir sizindir.. Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...
|
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Bu konu içerisindeki yazılarınızı okudum. Takdir edilecek çalışmalarınız olduğunu görüyorum. Umarım devam eden çalışmalarınızın sonuçlarını iyi bir şekilde alırsınız.
Sunduğunuz teklif içinse ayrıca teşekkür ederim. Sizden bir ricam olacak, 100kg (4çuval) için İstanbul Şile'ye ne kadar gönderim ücreti tutacağını söyleyebilir misiniz? Kargo firmalarının o kadar değişik politikaları ve anlaşmaları var ki insan bir şey almaya çekiniyor. Misal mikro dalga kutusu büyüklüğündeki 5kg lık bir kutuya 47tl kargo ödediğimi biliyorum. 100kg lık kocaman gardırop paketine ise 15tl. Bu nedenle belirteceğiniz kargo tutarına göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Saygılarımla.