![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
siz ,,,benim özel mesaj yazma hakkımımı aldığnızı düşündüm! biraz ön yargılı düşünmüşüm kusuruma bakmayın sayın maki maalesef özel mesaj yazamıyorum bana bir özel mesaj atın belki konu anlaşılır gelelim size sayın acemi çaylak size bişeyler yazıyorum sonra bende üzülüyorum yazdığıma ama sizde bir türlü dur durak bilmiyorsunuz sürekli belden aşağa vuruyorsunuz size yazımda onu yapıştırıp bunu yamayıp bişeyler kazanmazsınız o aldığınız parağraf bir konunun ortasından alınmış parağraf çok ayıp etmişiniz aslında konun gelişi şöyleydi gerek nemaazel gerek başka ürünler vardıda yağni ibarahim tatlı sesin dediğine çağrışım yapmak istedim !!!!OXFORD VARDIDA OKUMADIKMI yağni nemaazel vardıda kullanmadıkmı gibi cümleyi tamamlamadan veya o anki yazımın düşüncemin yarısını alıp yamamışınız ulu orta dostun yüz karası düşmanın maskarası olmamı istemişiniz ama ben size yaşınıza yakıştıramadım size daha önce bahsettiğim gibi ben devletin kayıtlı çiftçisiyim 104 dönün net ayçiçek ve buğday dönüşümlü tarla ekiyorum ,ve bu tarlalara yılda ortalama 2000tl ile 3500 tl arası toprak analizli gübre kullanıyorum yağni sayın oğuz alperin 25 tl gübresi bizim 3000 tl gübrenin yanıda devede tüy kalır eğer haaala tatmin olmadıysanız size kullandığım gübrelerin isterseniz faturasını da gönderirim DİKKAT MODERÖTÖR arkadaşlarıma ricamdır sayın moderötör arkadaşlarım bu ACEMİ ÇAYLAK adlı şahsın bana kalsa tarımla toprakla bir alakası yok kişilerin eksik noktalarını araştırıp bu güzelim AĞAÇLAR net ÜYELERİNİ BİRİ BİRİNE KIRDIRMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMIYOR bu arkadaşımıza lütfen gereken ihtarı yapın .................................................. .................................................. ................... sayın ACEMİ ÇAYLAK KONYU BURAYA TAŞIYIP AÇILIM YAPTIM herkes baksın yorumu yüce divana bırakıyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|