Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi idris şenol
acemi çaylak arkadaşım yakıştırdığın BELEŞÇİ kelimesinden dolayı seni kınıyorum ,keşke diyer arkadaşları karıştırmasaydın sırf bana deseydin bukadar üzülmezdim belki
yok azot bukadar bakteri şukadar deyip çamur atman sonderece kişiliksiz bir davranış lütfen biraz acemi çaylaklıktan sıyrılın yaşınız kaç bilmiyorum ama lütfen adam olun
|
Sn. İdris Şenol,
Foruma giremediğiniz sözü kesinlikle doğru değil. Tartışmaların olduğu dönemde neden İdris Şenol bir kelime yazmaz diye kontrol etmiştim. Siz foruma girmiş gözüküyordunuz.
Bu yüzden lütfen üstteki hakaret dolu mesajınızı siliniz ve doğruları söyleyiniz.
Beleşçilik kelimesine gelince alttaki mesajınıza kendiniz bir kez daha bakınız. Bu ülkede ilaç firmaları tarafından doktorlara da hediye veriliyor. Bilmem X ilacını yazmaları karşılığında laptop, yurtdışı seyahati ve hatta daire hediye edilen doktorlar var. Şimdi bunun adına hediye mi diyeceğiz? Siz bunun neresindesiniz?
http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=35
Ayrıca yaşımın ne olduğunu üye profilimde rahatlıkla görebilirsiniz. Yaş olayına hiç takan biri değilim ama en azından sizin iddianıza göre yaş olarak sizden tecrübeliyim bunu da dikkate alınız.