View Single Post
Eski 30-07-2010, 10:31   #1658
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Sayın Meyveli Tepe,

Sevgili malina'nın yazısını uyarı olarak algılamıyorum, bunları da konuşulmuştu diye bir hatırlatma bence.

Diğer yandan kullandığım ve artık üyelere de önerdiğim ürün; ROA ; o tartışmaların yapıldığı günlerdeki gibi tescilsiz değil, organik gübre olarak tescil edilmiş bir ürün.
Bitkilerimdeki olumlu gelişmeleri ve nedenini de artık gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.

b5a başlığını hepimiz izledik, ürüne değil de benim gibi pek çok üyenin saygı duyduğu sevgili Selahattin Yılmaz'a yapılan kişisel suçlamalar, aynen O.A Yeğen'e yapılanlar kadar beni üzdü.

Çok açık söylemem gerekirse bu kadar zehir ve kimyasal doğaya salınırken, neden şu ya da bu organik ürüne saldırıldığını anlayamıyorum. Kısacı bizler, sizin sözünü ettiğiniz Etkin Mikroorganizma yani EM yani EMA dışında bir ürün önerince malina tarafından uyarılmalı mıyız?

Sözünü ettiğiniz diğer siteye de üyeyim , ROA başlığını orada takip ediyorum ve gerekmedikce link vermiyorum. Kaldı ki sitemizde doğa dostu siteler başlığında ( başlığı bulamadım ) böyle siteler zaten tanıtılmaktadır, neden bu kadar tepki duyduğunuzu da anlayamıyorum.

Her ürün süreç içerisinde herşeye rağmen hakkettiği yeri alacaktır. Dilerim doğayla barışık ürünler haklı mücadelelerinde başarılı olur.

Düzenleyen maki01 : 30-07-2010 saat 11:18
maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön