Sayın MeyveliTepe,
O zamanlar aktif üye olmamama rağmen agaclar.net toplantısında Bionem dağıtıldığını ya da üründen söz edildiğini bir yerlerde okumuştum. Link aramak için zaman kaybetmeyeceğim.
Aynı şekilde Sayın Mine Pakkaner'in Bionem'in mantara karşı etkili olabileceği konusundaki yorumu da aklımda kalmış. Bir de Bulgaristan'dan da olsa mikrobiyolojik gübre olarak tescilli olduğu.
Sorununuz nedir anlamıyorum. Oğuz Alper Yeğen ise burada yazmıyor. Yok onun ürettiği ürünlerse, izin verin artık biyolojik gübre olarak rahat rahat kullanalım ve çeşitli başlıklarda yazdığımız mesajlardan dolayı kullanıcıları yani bizleri de hedef haline getirmeyin.
"
Kurulan mantık, uygulanan yöntem, uslup vs. tek kelimeyle iğrenç." İğrenç olan nedir? Bu "iğrenç"liğin içinde yer alan bizler için ne çirkin bir suçlama. Bence iğrenç olan bu tür suçlamalar...
Benim gibi ev kullanıcıları sizin yüksek mikrobiyoloji kültürünüzle yazdığınız mesajları anlamaya çalışsa da anlamıyor. Bu tür mesajlarınıza alıntılarla mı yanıt vermeliyiz? Bilmiyoruz, anlamıyoruz . Daha ne söylememi istersiniz?
Ama ürünün kullanımından edindiğim her türlü sonucu arzu ederseniz fotoğraflarla da paylaşabilirim, paylaşıyorum da.
Lütfen, bir ürün üzerinden yapılan tartışmalarda sizin dışınızdaki seslere de kulak verin.
Bu ,
iki mesaj "mürit" mi yaptı beni? Buysa "mürit"lik, ben "mürit"im.