Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak
Sn. İdris Şenol,
Oğuz Bey yazmamasına rağmen ısrarla ROA ve Bionem'i siz öneriyorsunuz. Siz diğer gübrelerle birlikte denediniz mi? Diğer sıvı gübrelerden farkı nedir?
Yani reklam yapmak yerine bize biraz bilgi verseniz.
|
SAYIN ACEMİ ÇAYLAK senelik izinli olduğumdan size yazmaya zamanım olmadı
bu bakımdan kusuruma bakmayın
ama şunu söyleyim sizin daha önceki yazılarınıza bakıp yazmama gereği duydum ama yazmamakta doğru olmadığna kanaat getirdim çünkü inasanlar neyin doğru neyin yanlış olduğana kara veremeycek
öncelikle sayın meyveli tepe özel mesaj yazma hakkımı elimden almış nedenini anlamadım

ama sağ olsun ona karşı düşüncelerim her zaman müspet yönde takdire şayen araştırmaları çok güzel herzaman gündemimde
acemi çaylak arkadaşım yakıştırdığın BELEŞÇİ kelimesinden dolayı seni kınıyorum ,keşke diyer arkadaşları karıştırmasaydın sırf bana deseydin bukadar üzülmezdim belki
burda doğa sevgisi ağaç sevgisi adı altında insanların kişiliklerine saldırmışın bir ağaçlar net üyesi olarak yakıştıramadım ,,,,
bu arada moderötör arkadaşlarıda yanlı davranmasına üzüldüm, umarım bu ACEMİ ÇAYLAK arkadaşımzın bundan sonraki yazılarına dikkat ederler temenisiyle !!!!
Bana hitaben roa yı kullanıp kullanmadığımı sormuşun ?
evet kullanıyorum
yaklaşık bir yıldan beri ROA ile araştırmalarım var
ve aynı zamanda ,yakında roanın sayfasında 100 ün üzerinde behçe çalışmalrım var ordan takip edebilirsiniz
maalesef bu ülkedee OĞUZ ALPERİN dediği gibi hiçbir başarı cezasız kalmıyor
NASRETİN HOCANIN önce çocunu dövüp sonra testiği eline verip suya göndermesi gibi başarılı insanlar bu gibi durumlarla karşı karşıya geliyor
BELŞÇİ denmiş
sayın DOĞA sever i bende severim
yazılarını ve ülkesi için uğraşan nadir insanlardan elleri dert görmesin
her nekadar fazla münasabteimiz olmasada kendisi hediye olarak burdaki üylere bukuşi kovası verdimi vermedimi
ayrıca kendi ürünü ......EM verdimi,, vermedimi !!!inanmayan eski formlara baksın
her neyse doğa severin kalbini kırdımsa özür dilerim
ama kendisi bu forma yazdığında dolayı yazdım ,,yoksa başımın üstünde yeri var
yaklaşık 104 dekar kendime ait tarlalarıım var 3 dönüm kapama ceviz bahçem
ve 2 dönüm sebze bahçem var
ve ayrıca çks sistemine üyeyim yağni bu devletin kayıtlı çiftçisiyim
sözlerimi yanlış anlamayın daha bundan sekiz sene öncesine kadar bir karış toprağım yoktu bende çoğunluk gibi, balkonda başlayan doğa sevgimi kazancımı toğrağa yatırdım
yağni bunları yazarken masa başı doğa ağşığı deyil
onu alıp buraya yapıştırıp bunu alıp buraya kopyalayıp yapmıyorum
bizzat sahadayım sayın ACEMİ ÇAYLAK
ROA çalışmalarım ayrıcıa reklem deyil bir emektir
sayına oğuz ALPER belkide ülkemizin son yıllarda kazandığı en deyerli insanlardan roa plus a sertifika almış ve roa naturaya sertifika almak üzere
yok azot bukadar bakteri şukadar deyip çamur atman sonderece kişiliksiz bir davranış lütfen biraz acemi çaylaklıktan sıyrılın yaşınız kaç bilmiyorum ama lütfen adam olun
sonra sayın yeni ovayı nekadar tanıyorsunuz benim kadar olmadığınız kesin
yeniova bu işe yıllarını vermiş ve daha önce almadığı ürünleri ROA ile almış siz hayvan gübresinden bahsediyorsunuz bu işi yeni ovayamı anlatıyorsun güldermeyin beni sayın ÇAYLAK
ÖKÜZ altında buzağa aramayın gelin şu ülkemiz için bişeyler yapalım
benim burdaki moderötörler kadar yetkim olsa sayın OĞUZ ALPERİ buraya getirmek için yemin ediyorum elimden geleni yapardım(ama nerde özel mesaj bile yazmıyorum

)
niyetim kimseyi kırmak deyildi hak edenin hakkını vermekti
saygılarımla İdris Şenol