![]() |
Evet. Katılıyorum size zaman içinde çok iyi bir zaman planlaması yapabileceksiniz bahçenizde ki ürünler konusunda.
|
2 Eklenti(ler)
Kırmızı lahana ve brokoli 15 gün önce bu haldeydi ....
|
Peki sonra? (Ya da bugün ne haldeler.)
|
Rençber yanında Fotoğrafçı da lazımmış.
:D |
Alıntı:
Alıntı:
Allaha şükür yanımızda fotoğrafçıya ihtiyaç yok , Çok profesyonel olmasada kendi işimizi görecek kadar makinada , beceride var . :D |
İyi günler;
Merhaba iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .Onlar sizin güzellikleriniz.İş temposu ve zaman azlığı forma girmeye zaman kalmıyor.Çalışıyorum.Açık öğretim 4.sınıf son sınıf okuyorum.Kızım 4.sınıf okuyor,onun dersleri,çevre ile ilgili faaliyetler hafta sonu tarla anlayacağınız hızlı tempo çalışma ama çok istiyorum forma her gün girip takip etmek çok güzel paylaşımlar var.Ama şu bir gerçek sizler bu işlerde artık Maşallah söz sahibi oldunuz.Başarılarınızın devamını diliyorum.Bu arada face book' ta ALİAĞA GÜZELHİSAR OVASINI SEVİYORUZ grubum var bizim ovayla ilgili ziaret ederseniz sevinirim. Saygılarımla. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sarmıştır biraz 15 günde. :)
|
Rafet Bey maşallah marullar pek taze görünüyor,kıvırcık yok mu:rolleyes:
|
Alıntı:
Peki sonra? (Ya da bugün ne haldeler.)'' Sanırım Sayın Müdürünbahçesi'nin ziyaretine gittiler. (Akşam üzeri tabii.) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evin önünde yaptığımız tadilattan dolayı , değişen kullanım şeklinden ayak altında kalan enginarları söküp başka yere taşıdım . fırının kenarına denk gelenleri ellemedim.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Evet bir kısmı dün akşam üzeri müdürünbahçesi'ne ziyarete gitti. Siz sanki geleceği okuyor gibisiniz . Sizden korkulur valla .:D |
Alıntı:
Hadi o zaman ne duruyoruz .....;) |
Marulların yanında kangallar güzel görünüyorlar şimdilik. Bence erken mücadele edin sonra başınıza bela olurlar. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Brokoli pazar günü bu haldeydi....
|
1 Eklenti(ler)
kırmızı lahana daha yeni göbekleniyor.
|
Alıntı:
onlara biraz yağlı besin verirsen daha çabuk göbek yapar diyorlar.selamlar.:D |
Alıntı:
saygı ve selam bizden efendim.. |
2 Eklenti(ler)
Yeşilliğimiz oldukça bereketli her gittiğimde biçiyorum . Yeşil soğanlarda tüketilmeyi bekliyor.
|
2 Eklenti(ler)
Pazar günü hava çok rüzgarlıydı . Yağmur olmayışı nedeniyle çalışabildik biraz . Marul ve lahanalara yabani ot bakımı ve çapa yaptım .
|
2 Eklenti(ler)
Asmalar budandı , çapalandı , tele iple bağlandı ..
|
2 Eklenti(ler)
Hastalanan eriğin filizlenip canlandığını görüyorum , budama yaptım ve gövdesine kireç vs. sürüp tedavi etmeyi düşünüyorum. Ağacın bu hale gelmesi benim suçum olsa gerek , çapa makinasıyla çok yakından sürdüğüm için gövdesini yaralamıştım.
|
Kolay gelsin...
Asmaları, erik ağacına, şeftaliye ve bazı meyve fidanlarına bu günlerde %2lik bordo bulamacı atmak gerekiyor. Asmadaki külleme ve şeftalideki yaprak kıvırcıklığı ve erikdeki hastalık bu bu sene için gerekli. Önce hastalığı ortadan kaldırmak için bu uygulanmalı. Sonra ise ise gülleci bulamacı düzenli kullanılarak bir daha bordo bulamacı atmaya gerek kalmıyor... Havalar yağışlı ve serin gidiyor, meyve ağaçları erken uyanmaya, gözler kabarmaya başlıyor, bordo bulamacı bitkiyi yavaşlatır bu yönü ile de faydalıdır... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025