![]() |
Alıntı:
Saygı değer abilerim Mete' ye kıymayın derim. Siz ne dersiniz, bir büyüklük yapın vazgeçin bu sevdadan. Mete kardeşimiz yeşili, doğayı, ziraati seven dost canlısı birisidir. Evet son kararlarınızı bekliyorum :confused::confused::confused: |
Alıntı:
|
Abi kıysanızda kıymasanızda ben hazır kıtayım :)
|
Alıntı:
akşama yazacam ben daha....:D:D |
Alıntı:
İlerde torunlarına anlataçak açı bir anın olur,Tohum ihtiyaçını karşılarsınız.Açının ne demek olduğunu öğrenirsiniz.Açı sizden sorulur. Bence dönülmez akşamın ufkuna gelinmiş. |
Alıntı:
Biber tohumu taze olmadığında çimlenme oranı hemen düşüyor. |
rafet abi bu konuyuda konusalim ama ben senin bahcendeki gelismeleride gormek isterim
mete abim darilmaz insallah |
Alıntı:
Ben bu kadar kıvıracağını baştan biliyordum zaten..:D |
e o zaman bahcenden bir iki kareyle bizi mutlu edebilirsin arrtik dimi abicim?
|
1 Eklenti(ler)
Mete'nin dandini diye dalga geçtiği santini domateslerle sahurda ziyafet çekiyoruz..
Hazırladığımız salatanın tüm malzemeleri bahçemizden , zeytinyağı , biberi , domatesi ve hıyarı... ekmek fırından ama .. Onuda bazen Ekmek yapma makinası ile evde hazırlıyoruz... |
ooooooooooo e banada yer var dimi sofrada.kendimi zor tutuyorum valla.elimi uzatip manitordan almak geliyor icimden.afiyyet bal seker olsun
|
Alıntı:
Elini gönülden uzatırsan mönitörden dahi ulaşabilirsin..;) |
3 Eklenti(ler)
Can çekişen patlıcan fidanımız çapadan sonra kendine gelmeye başladı.
Diğer Patlıcanlarımızın hasadına başladık , bu akşam tadına bakıcaz inşallah güzeldir.. |
Abi hadi bana bir tane thai göstersene benim sayfamda bas bas bağırdın :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Afiyet şeker , bal olsun....sofra ve sevgi paylaşıldıkça çoğalır bereketli olur... |
2 Eklenti(ler)
Toprak gerçekten çok bereketli , çevremizle paylaştığımız halde mahsülü taze olarak tüketip bitiremiyoruz , çünkü ardından hemen yenisi yetişiyor.
domatesleri rendeleyip , kaynatıp , şişeledik...kış hazırlıklarımız devam edecek... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sebzelerin aralarına diktiğimiz mısırlar da büyüyor...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün hasadımız çeşit açısından zengindi .. Patates fidesinin bir tanesi kurumaya başlamıştı. Bende kazıp dibinde meyvesini merak ettim olmuş mu diye ... 5-6 tane yumru yapmış..kıyıda kaldığı için çok büyümemiş ve fidesi kurumuştu.
Mısırlardan da bir tanesi olmuştu kopardım .Evde çocuklar dalga geçiyor , bir mısırı dört kişi nasıl yeriz diye..:D |
Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu günler içinde keyifle tüketmek nasip etsin.... mmmm görüntüler harika : ) Saygılar
|
Alıntı:
Teşekkür ederim , cümlemize inşallah... Görüntüler harika evet , görüntülerdekiler elenerek allanıp pullanmış olan konu mankenleri.:) Özellikle domateslerde bende sizin gibi çok sorun yaşıyorum. Her iki domatesten birini atmak zorunda kaldım bu yıl. Yeterince sulama yapılmadığından patlıcanlarımızda malesef acı .:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mısırların hepsini kuşlar yedi.Benim ceviz ağaçlarında birkaç ceviz oldu onuda kuş delip bırakıyor. selamlar. |
Alıntı:
Zamanında müdahale etmedik şimdi bahçeyi kurtarmaya çalışıyorum. Su çok azaldı kuyuda şu an bahçeye yetmiyecek seviyede .Pompa büyük olduğu için kuyuda olan suyun tamamını çekemiyor . Küçük bir motorla sistemi otomatik hale getirmeyi planlıyorum. pazar aksilik olmazsa bahçeyim. beklerim. saygılar..... |
Büyük pompa boşa düşecekse müşteri olabilirim :)
|
Sayın Taşevli Bahçe bahçenizi sevdim Zeytin ağaçlarınız ve sebzeleriniz çok güzel.:):):D:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025