agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2296Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-07-2015, 00:26   #11
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Bu cesitten bahsediyorsaniz evet, cok aci. Bu Afyon'da cok tuketilen bir cesit mi? Eger kulturel onemi yuksekse, acilik olcumu icin analizi yapilacaklar listesinde one alabilirim. Once tekrar uretmem gerekecek tabii.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Sn. birnefestoprak;

Geçtiğimiz yıl bir tanıdıktan gelen topak biberlerin bir kısmını tohumluk bir kısmını da taze iken turşu olarak değerlendirmiştik. Onlar taze olarak tüketiyorlarmış. Acılık oranı ne bilmiyorum ancak çok acılı olmasa da acı yediğim halde tazesinden yapılan turşuyu ben bir iki tane dışında yiyemedim. Acılık oranı sizde de fazla mı ? Kırmızı halini düşünemiyorum.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025