![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Eski bahçemizden -- devam
5 Haziran 2012' den Kökü badem, sol dalı can eriği, sağ dalı şekerpare kayısı Badem çekirdeğinden yetiştirildi. 2 yaşındayken bir dalına can eriği, diğer dalına şekerpare kayısı aşılandı. Aşılarımız 4 yaşında ![]() Kardeşler aynı karede ![]() Can eriği tarafından 1 ![]() Can eriği tarafından 2 ![]() Bölgemizde dalda bir olarak adlandırılan, çok iri mayhoş elmamız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Eski bahçemizden
5 Haziran 2012' den 8 sene önce diktiğimiz erik ağacımız (President cinsi) ![]() Bir başka erik türü (Autumn Giant) ![]() Eylül ayı başlarında olgunlaşan 40 yaşını devirmiş kayısı ağacımız ![]() Zerdali (yabani kayısı) anacı üzerine yaptığımız erik ve kayısı aşıları ![]() Üzüm asmasında salkım oluşumu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Eski bahçemizden
5 Haziran 2012' den Beşi bir yerde'miz Bu ağacımızın anacı çekirdekten yetiştirdiğimiz badem Üzerine aşılanmış 4 farklı tür mevcut; Kayısı, Şeftali, Erik, Nektarin ![]() Şeftali ve kayısı'yı aynı kare'de yakaladım ![]() Burası yöremizde Gül eriği olarak adlandırılan erik bölümü ![]() Bu dalımız'da mürdüm eriği var ![]() İki farklı erik türünü aynı kare'ye ancak bu şekilde sığdırdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|