![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Sayfalarınız adeta görsel bir arşiv değerinde sayın heyyamola.. Uğramadan edemiyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
hepsi çok güzel zevkle gözden geçirdim tüm kareleri. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
12 Mayıs 2013' den Bu işlemi 10 gün önce yapabilseydik, bu kadar boylanmazlardı. ![]() Dik durmalarını sağlayabilmek için, yanlarına ince çubuklarla destek verdik. ![]() İnşaallah çabuk adapte olurlar. ![]() Asıl yerlerine dikilene kadar, az güneş gören bir yerde bulunacaklar. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
14 Mayıs 2013' den Zamanında şaşırtılan biber fideleri iyi gelişiyor. ![]() Çilek artık meyveye dönecek. ![]() Geçen sene kök filizlerinden ayırdığımız şimşir fideleri gelişmeye başladı. ![]() 4 mevsimi, ![]() Aynı gün içinde yaşamak mümkün ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
14 Mayıs 2013' den Sıcak-soğuk, yağmur, rüzgar demeden 23 gün süren kuluçka döneminin ardından mutlu son... ![]() İki yumurtanın birinden çıkan kumrucuk... ![]() Şaşkın, ürkek, ![]() Diğer yumurta boş ![]() Biraz da üşüyor. Anne şefkatine muhtaç... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın heyyamola; maşallah, açana, tomurcuk verene, büyüyene, gelişene, rengine... İnanın gerçekten verilen emek belli oluyor; ellerinize sağlık. Hele bir de o kıyamam tek kumrucuk ne kadar hoşuma gitti, ne kadar sevindim anlatamam. Daha da üresinler çoğalsınlar inşallah. Artık benim buralarda pek mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Çok azaldılar.Danaburnu!.. Bahçe ile ilgilenmemin 4. senesi şimdiye kadar hiç görmedim. Fakat 2 gündür 3 tane danaburnu öldürmüş komşularım benim yuvarlak tarlamın yanında. Eyvah!.. Bit, tırtıl, köpüklü, küllenme, mantar derken bu daraburnu nerden geldi acep? Ne yapmam gerek peki şimdi benim? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-09-2011
|
cırcır böceği değil ama danburnumu onuda bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Danaburnu olmadığı kesin... Genel olarak cır cır böceği denilince aklımıza hemen ağustos böceği geliyor. Ağız bölgesinde küçük bir kıskaç mevcut, çekirge kadar olmasa da sıçrayabiliyor. Vikipedi' deki bilgilerle karşılaştırınca cır cır böceği olduğuna hükmettim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sadece yanlış fotoğraf yükleyip, ön izleme yapmamamdan kaynaklanan bir iletişim kazası... |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gündüzleri karşılaştık hep.. Ya toprağı karıştırırken, ya bir ot yığınını kaldırırken... Anladığım kadarıyla gündüz toprak altında saklanıyor, ısı ve ışıktan çok da hoşlanmıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Onları ben de karıştırırım Sayın hdoğan. Bir de çekirge var. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-09-2011
|
Hocam Ağustos böceğininde cırcır böceğininde rengi biraz sarıya kaçmazmı? Ağustos böceği kesin değil Ağustos böceği şekil olarak biraz sineğe benzer gözleri gözeneklidir biraz bal rengindedir |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu böcekten farklı mı? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
25 Mayıs 2013' den Uğur böceği, havada... ![]() Karada çalışıyor, ama bu sene sayıca azınlıktalar... (3 senedir hiç ilaçlama yapmadık ama sağolsun komşular bizim açığımızı kapatıyor.) ![]() Sarı paketçikler; biraz önce uğur böceği tarafından bırakıldı. ![]() Onlar yumurtadan çıkana kadar, bunlar tam kapasite çalışıyor... (Yaprak bitleri) ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Eveet, gerçekten de öyle, kalp gözü ile bakılması gerek. Çok güzel Sayın heyyamola. Maşallah!.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
26 Mayıs 2013' den Yabani eriğe aşılanmış iki farklı erik türü ![]() Bir çeşidi ilk defa meyve bağladı. ![]() Geç olgunlaşan bir çeşide benziyor. ![]() Erkenci şeftalimiz 2 senedir ürün veriyor. ![]() Kayısı geçen sene dolu zararına uğramıştı. Bu sene tadına bakarız inşaallah... ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
ooo kavun çok güzelmiş derken hepsi çok güzel Sayın heyyamola güllerinizin. Harikalar!.. |
|
|
|
![]() |
|
|