![]() |
|
|
|
#123 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın heyyamola, sanırım çiğdemler de geçen seneye ait. Öyle ise peki bu sene durumları nedir? Ayrıca çoook da güzeller. |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım ben başaramıyorum. Sayın heyyamolanın bu güzellikleri gördükçe gidip gidip soğan alasım geliyor inan. |
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir hafta önce yeni soğanları dikildi. Kısmet olursa nisan ayı başlarında çiçek açacaklar. Güzellikleri su götürmez, adına yakılmış türküler bile var. |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de diktim Ekim başı soğanlıları, şu anda nergisler tomurcukta, sümbüller az da olsa baş gösterdiler, laleler, çiğdemler ses yok. Hiç de uyum içersinde olmayacaklar üzülüyorum. Ve sizin soğanlıları ekiliş, geçen senekiler, yeni açacaklar düşündükce gidip soğan almak gerek diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de paylaşmayınca krize giriyorum. Alacaklı olmaktan memnunum, borçlu çıkarmayında !.. |
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lale, sümbül, nergis, çiğdem gibi soğanlı çiçekleri; sadece uygun zamanda dikecek, daha sonra unutacaksınız. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Teorik bilginiz ne kadar güçlü olsa da, en iyi öğretmen yine kendi tecrübeleriniz olacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene erkenciler. |
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn heyyamaola çok güzel görüntüler ellerinize sağlık maşallah saygılar |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada üstadlarımızdan güzel bilgiler var. |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2011
|
Çok güzeller.Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Muhteşem kokuları ve güzellikleriyle, yetiştirilmeyi hakediyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen bahardan -- devam
20 Mayıs 2012'den yansıyanlar Bir ay önce ekilen maydanoz ![]() 20 gün önce ekilen roka ![]() Bir ay önce ekilen tere ![]() Kışı olduğu yerde atlatıp, tekrar yeşeren kuzu kulağı (ekşimen) ![]() 20 gün önce ekilen değişik çiçek tohumları (zinnia, aster, dahlia) ![]() |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen bahardan -- devam
20 Mayıs 2012'den yansıyanlar Arka planda glayör, ön tarafda bodur dahlia (20 gün önce dikilmişti) ![]() Orta bölümde boylu dahlia, sık çıkanlar davetsiz misafir gece sefası ![]() Duvarın arasındaki azıcık toprak yeterli diyenler ![]() Arsızlardan ![]() Böğürtlenimiz mutlu gözüküyor ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|