![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sırık fasulye'yi Kayseri şartlarında 22 Nisanda ekmiş, 1 Temmuzda hasadına başlamıştım. Aşırı sıcaktan hoşlanmıyor, kuzey tarafa, mümkün olduğunca erken ekmenizi tavsiye ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sayın heyyamola bahçenizin maşallahı var ne kadar bol çeşit elinize kolunuza sağlık.İnsanın baktıkca ömrü artar ALLAH olmayanlarada nasip etsin banada. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hepimizin tüm istek ve arzularının (en başta da sizinki) tez zamanda gerçekleşmesi dileklerimle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
sayın heyyamola bahçeniz çok hoş.sanırım hisarcıktasınız.bende kayseride bahçe edinmek istedim ama çok pahaydı.sırf bahçemiz olsun diye memlekete taşındık.kayseriyi çok seviyorum.saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemiz, Hisarcık'dan 3 km daha aşağıda, şehir manzarası olmayan kuytu bir yerde Daha da güzellerinin sizlerin olması dileklerimle... Darende-Günpınar şelalesi ve tohma kanyonundaki güzelliklerden çok etkilenmiştik. Malatya'ya selamlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
23 Ağustos 2012' den Beyaz domatesin tadı da rengi gibi... ![]() Bu yerli cinsin lakabı ''Deve tabanı'' ![]() İri pembemiz, henüz irileşmekle meşgul ![]() Bunun tohumu ''Yıldız şekilli mor domates'' olarak gelmişti. ![]() Bu da sarı armut çeri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-01-2013
|
Bahçeni görür görmez yüreğim cız dedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hava indirme, ülkemizin dörtbir yanından vatan evlatlarını ağırlayan, zorlu eğitimiyle ayrıcalıklı bir tugaydır. Zannedersem çok tatlı anılarınız vardır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
23 Ağustos 2012' den Tatlı görüntüleri, tadana kadar sürüyor... ![]() Bunların özü-sözü bir... ![]() Biftek tipinde, harika tadıyla siyah koyulhisar domatesi (sayın ömer'e selamlar) ![]() Bir başka köy çeşidi ![]() Tohumu direk toprağa ekilip, hiç sulanmadan yetiştirilen deşti karpuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
23 Ağustos 2012' den Bu domates seramızın içinde kendiliğinden çıktı. Çok güzel geliştiği için, planlarımızı bozmasına rağmen büyümesine izin verdik. ![]() Alt kısmından itibaren 3-4 sıra koltuk alıp, sonrakileri bırakarak 3-4 gövdeli yarı-sırık şeklinde yetiştirdik. Verimiyle bizleri şaşırttı... ![]() Yerli çeşitler normalde böyle verimli olmazlar. ![]() Bu da yine seramızın içindeki seyrek çeri domates ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Sevgili heyyamola, özenli bahçeniz, sebzeler, çiçekler,meyveler hepsi birbirinden harika, yüreğinize, emeğinize sağlık. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyor, Samanyolundaki bütün yıldızları birer birer bahçenize gönderiyorum. ![]() Bahar aylarında bahçenizi hayal ettim de...ooooo ![]() İyi ki varsınız, kalın sağlıcakla :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Sayın heyyamola, Domatesler gerçekten iştah açıcı görünüyor. Orada olup toplama isteği uyanıyor insanda. Uzaktan seyretmek bile güzel. Ellerinize sağlık Allah size güç kuvvet versin bizde bu güzellikleri seyredebilelim. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkürler... Esen kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İçinizdeki doğa aşkı ve gönlünüzden yansıyan güzelliklerle sizler de iyi ki varsınız... Herşey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Merhaba Sayın heyyamola; ben bugün kargomu aldım... Çok şükür benim de bir kargom oldu. Gelen kargomda Kat Gülhatmi koyu pembe, bordo, beyaz, sarı, pembe renkli. Ve sizin bahçenizin gülhatmilerinin tohumu... Çook mutlu oldum. İnşallah daha nice nice tohumlara hep beraber... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalınız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sayın almira, iyi günlerde,huzur ve mutlulukla yetiştirmenizi dilerim. Metrelik börülce tohumu toplamda 7 taneydi. 5 tanesini etkinliğe göndermiştim. İnşaallah seneye, daha fazla üretip göndermek nasip olur. Sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Heyyamola Ellerinize Sağlık İnşallah bu senede bol mahsulunuz olur.Sevgi ve Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
26 Ağustos 2012' den Yorgunluk kahvesinden daha keyifli, hasat görüntüleri... ![]() Eğri-büğrü, ufak-tefek ama; içimiz rahat... ![]() Minicik şekerler ![]() Yaşadığımız tüm sıkıntı ve yorgunluklarımıza değdi... ![]() İyi ki yılmadan, bıkmadan uğraşmışız.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında bahçemiz
26 Ağustos 2012' den Gönül rahatlığıyla tüketilip, paylaşılabilir... ![]() Başlangıçta sadece küçücük bir tohumun... ![]() Nelere kadir olduğunu yaşayarak öğrendik... ![]() Bilhassa ufak olan köy çeşitlerini, kurumaya bıraktık ![]() Büyüklüğüne göre ikiye veya dörde kesip, günboyu tam güneş alacak şekilde konuşlandırdık. Suyunu iyice çektikten sonra (yaklaşık 3 gün) 1-2 gün de gölgede kurutmaya devam ettik. İyice kuruyunca (takır-takır olunca) cam kavanoz veya şeffaf gıda poşetlerine koyup, buzdolabında tüketileceği zamana kadar muhafazaya aldık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Heyyamola ,ellerinize sağlık çiçekleriniz çok güzel ve sağlıklılar. Hele dantelalı karanfil görüntüsü gerçekten işlenmiş dantel gibi.Sevgi ve Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|