![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Çapadan sonra domates hasadı yaptık. Allah bereket versin.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. Eriklibahçe , Beğendiğinize çok memnun oldum. Teşekkür ederim . Şu ramazan gününde insanların canını çektirdik belki , oruçlu olanları zorladıysak af ola.. Cümlemize yetiştirdiğimiz ürünleri ağız tadı ile sağlıklı yemek nasip etsin. saygılar efendim.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Yani şimdi oldumu böyle? Olanı vaarrr.... Olmayanı var. Sizin hasatı gördükten sonra benim domateslerin kesinlikle uyuşuk ve tembel oldukları çıktı ortaya ![]() ![]() Şaka biryana sayın TaşevliBahçe MAŞALLAH. İştah kabartan görüntüler. Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin. Gülleci Bulamacını ürün veririkende atabiliyormuyuz? Hem yapraktan hem meyvadan? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uyuşuk domateslerden daha öncede bahsetmiştiniz , merak ettim doğrusu.. Resimlerini paylaşırsanız seviniriz, Allah cümlemizin mahsülünü hep birlikte yemeyi nasip etsin.. saygılar. Alıntı:
Dediğiniz gibi bunları beyaza boyamadan bize rahat yok anlaşılan. En son gittiğimde yine 4-5 yerden delmişler , ben yine sarıp sarmaladım ama başa çıkılacak gibi değil.. Öneriniz için teşekkür ederim.. saygılar. |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı: