View Single Post
Eski 21-07-2012, 17:22   #432
TaşevliBahçe
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Türkan Mesajı Göster
abicim benim bildigim bu tursuluk hiyar olmali.tursu yapinca tadi deyismeli ben oyle biliyorum tabii uzmanlar daha iyi anlar
bu arada yine domateslerine hayran kaldim agzim sulanmadi desem yalan olur .neyseki oruc deglim.saygilar abicim

Evet doğru biliyorsun ve sen bu işi biliyorsun gerçekten.

Tadının , turşu yapınca değişmesinin yanısıra ; Eskiden acı çıkan hıyarları ucundan kesip kestiğimiz yeri birbirine sürterek köpürmesini ve aclığının gitmesini sağlardık.

Dedelerimizden kalan tohum olduğunu söküp attıktan sonra farkettim bende..

Santini domatesin tohumundan gönderebilirim..

saygılar , sevgiler...

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön