View Single Post
Eski 22-07-2012, 16:40   #441
TaşevliBahçe
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Türkan Mesajı Göster
iyi gunler abicim.domatesinizden benim domatesleimin icindende cikti.galiba tohumun icine karismis.vakit bulunca kendi sayfama ekliycem beklerim seni de.
bende cocukken salatalik aci olunca arka uc kicmindan keser hatta biraz tuz dokup(daha etkili olur)sonra bir birine ovardim.kesinlikle aciligi yok olurdu.
annem sagolsun ben bildigim herseyi ona borcluyum daha 19 yasinda olmama ragmen bir cok sey biliyorum.hatta bazen(butun annelerden ozur dileyerek) anneme ogut bile verebiliyorum.saygilar sevgiler.
bu arada allah orucunuzu,butun oruc tutanlarin orucunu kabul eder insallah.ben hakli sebeblerden dolayi tutamiyorum.insallah gelecekte tutabilirim.iyi gunler
İyi günler Türkan kardeşim ,

Domatesleri merak ettim , resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla , senin bahçeden de çıktığım yok zaten , kovarsan onu bilmem ama ..

Seni yaşından , bildiklerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Senle aynı yaşta kızım var benimde , Şu an Ankara' da Bilkent Üniversitesinde kimya bölümü okuyor. Bahçenin kimyageri yolda yani..

Annene öğüt vermenden annen son derece memnun olması lazım , neticede boynuz kulağı geçer..

sevgiyle neşeyle kal hep..

TaşevliBahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön