![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Çapadan sonra domates hasadı yaptık. Allah bereket versin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. Eriklibahçe , Beğendiğinize çok memnun oldum. Teşekkür ederim . Şu ramazan gününde insanların canını çektirdik belki , oruçlu olanları zorladıysak af ola.. Cümlemize yetiştirdiğimiz ürünleri ağız tadı ile sağlıklı yemek nasip etsin. saygılar efendim.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Vallahi kuşun ne kuşu olduğunu bilemedim.Ançak beyaza boya dediler boyayınça kurtuldum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Yani şimdi oldumu böyle? Olanı vaarrr.... Olmayanı var. Sizin hasatı gördükten sonra benim domateslerin kesinlikle uyuşuk ve tembel oldukları çıktı ortaya ![]() ![]() ![]() Şaka biryana sayın TaşevliBahçe MAŞALLAH. İştah kabartan görüntüler. Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin. Gülleci Bulamacını ürün veririkende atabiliyormuyuz? Hem yapraktan hem meyvadan? Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Uyuşuk domateslerden daha öncede bahsetmiştiniz , merak ettim doğrusu.. Resimlerini paylaşırsanız seviniriz, Allah cümlemizin mahsülünü hep birlikte yemeyi nasip etsin.. saygılar. Alıntı:
Dediğiniz gibi bunları beyaza boyamadan bize rahat yok anlaşılan. En son gittiğimde yine 4-5 yerden delmişler , ben yine sarıp sarmaladım ama başa çıkılacak gibi değil.. Öneriniz için teşekkür ederim.. saygılar. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
|
Santinilerde çatlamalar gözlemledim. Hasat için geç kaldık , bazı santiniler üzerinden dibine dökülmüş .. çatlamalar geç kaldığımız için mi ? Susuz mu kaldı ? Olması gereken bu mu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Sulama dengesizliği sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu arada yine domateslerine hayran kaldim agzim sulanmadi desem yalan olur .neyseki oruc deglim.saygilar abicim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet doğru biliyorsun ve sen bu işi biliyorsun gerçekten. ![]() Tadının , turşu yapınca değişmesinin yanısıra ; Eskiden acı çıkan hıyarları ucundan kesip kestiğimiz yeri birbirine sürterek köpürmesini ve aclığının gitmesini sağlardık. Dedelerimizden kalan tohum olduğunu söküp attıktan sonra farkettim bende.. ![]() Santini domatesin tohumundan gönderebilirim.. saygılar , sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Resimlerde milletin ağzını sulandırıp tohumunu vermemek olmaz . ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
|
Sayın TaşevliBahçe benim tembel domatesleri resimleyip yüklerim. Belki daha sonra utanıp bol bol ürün vermeye başlarlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. hepgül , Bitkiler üzerinde ne kadar etkili bilmiyorum ama , meyveye yatmayan ,meyve tutumu olmadan çiçeğini döken bitkilerin korkutulduğunu biliyorum. Ben bir kez limonda denemiştim. Bıçakla korkutmuştum , ana gövdesine bıçakla çentik atıp bir yandanda bana bak bu yıl meyve vermezsen seni keserim haaa demiştim.. ![]() ![]() saygılar efendim.. Düzenleyen TaşevliBahçe : 24-07-2012 saat 15:22 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. limon_sever , Siz Mete kardeşimin dediklerine aldırış edip endişelenmeyin. İnsanın adı çıktımı dokuza inmezmiş sekize misali , Hele Mete'nin diline düşmek , paparazzi medyanın eline düşmekten betermiş. Size hem çanakkale tohumu hem santini tohumu yanında hediye olarak ta Mete'yi gönderiyorum . Mete'yi bir araba dolusu ağzı laf yapan insanla karşılayın derim , ben hata yaptım siz yapmayın , aman haaaaa... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
|
Mesaj alındı.... Akşam olunca doğru domateslerin yanına gidip eli maşalı yok yok eli bıcaklı kahraman rolü ile güzel bir korkutayım onları. ![]() ![]() Bu arada domates yetiştiriciliği sayfasına resim yükledim. Birde onbeş puanlık uzman sorum olacak : )))) Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bende cocukken salatalik aci olunca arka uc kicmindan keser hatta biraz tuz dokup(daha etkili olur)sonra bir birine ovardim.kesinlikle aciligi yok olurdu. annem sagolsun ben bildigim herseyi ona borcluyum daha 19 yasinda olmama ragmen bir cok sey biliyorum.hatta bazen(butun annelerden ozur dileyerek) anneme ogut bile verebiliyorum.saygilar sevgiler. bu arada allah orucunuzu,butun oruc tutanlarin orucunu kabul eder insallah.ben hakli sebeblerden dolayi tutamiyorum.insallah gelecekte tutabilirim.iyi gunler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Domatesleri merak ettim , resimlerini bekliyorum sabırsızlıkla , senin bahçeden de çıktığım yok zaten , kovarsan onu bilmem ama .. ![]() Seni yaşından , bildiklerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Senle aynı yaşta kızım var benimde , Şu an Ankara' da Bilkent Üniversitesinde kimya bölümü okuyor. Bahçenin kimyageri yolda yani.. ![]() Annene öğüt vermenden annen son derece memnun olması lazım , neticede boynuz kulağı geçer.. ![]() sevgiyle neşeyle kal hep.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Ağaç Dostu
|
bahcem icinde sizler varken dahada kiymetli benim icin.hep beklerim memnuniyyetle allah kizini sana senide kizina bagislasin.eminim kizinizda sizin gibi dogayi ve insanlari cok seviyordur. domatesleri yarin yuklerim.opuyorum cok ellerinizden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Temennilerin için teşşekkür ederim. Cümlemizi , ailemizle birlikte sağlıklı yaşatsın .Tüm mahsülün olduğu gibi domateslerinde harika , afiyetle yiyin inşallah.. sevgi ve neşeyle kal... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Acı biberlerimizin hasadına başladık. O kadar çok dökmüş ki taze olarak hepsini tüketemeyiz. Bahçenin domatesleriyle birlikte , domatesli acı biber turşusu yaparak , kışın tüketmek en iyisi gibi ...offf canım çekti şimdi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aaa .. acı biberlerime laf söyletmem.. Onlar benim bahçemin gülü , ben onlara gözüm gibi bakıyorum.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
|
Abi ben bhut jolika yemiş adamımın bunlarla mı beni korkutacaksın anlamadım da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bhut Jolokia Türkiye de İLK - YouTube Mete çok acı biber yedim diye hava atıyor ya , bir de Mete 'yi acı biber yedikten sonraki halini görün ... ![]() Türk basınında ilk ben yayınlıyorum.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|