![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
[QUOTE=UrlaBahçe;993806]Dün uzak bahçelerin yakın işbirliği için İzmir'den bir grup agaclar.net üyeleriyle Aliağa'daydık... Evliya Celebi Aliağa'ya gelir ve 3 ay kalır. Üç ay boyunca rüzgar eser ve bu bölgeye... 'Rüzgarlı Bayır' ismini koyar... Rüzgarlı bir gündü çekimi etkilemiş olsa da, Ağaçlar. Net in dostluk rüzgarlarının tüm ülkeyi sarması dileği ile; bizlerle sohbete gelen başta Urla Bahçe olmak üzere tüm dostlara teşekkür ediyoruz... Sevgili Urla bahçe; özel iletiye gönderdiğiniz yabancı bir ülkenin çiçek fuarı için videosunu izledim. Beğendim. Ayrıca teşekkür ederim... Yine Eski İzmir'i ve mübadele yıllarını anlatan roman tadındaki kitap _ ki yakınınızın yazdığı_ çok güzelmiş, yakın tarihi ışık tutması ve sürükleyici olması hoşuma gitti. Okumayı çok isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba efendim, Güzel bahçenize davet edip, sağlam dostluklar edindiğiniz arkadaşlarınız ile bizleri ağırladınız. Hiç bir şey esirgenmedi, gerek tatlı dil ve şakalar, gerekse izzet ikrâm yönünden. Mahcup ettiniz bizleri, sağ olun. Evlerinde bizler için önceden hazırlık yapan yengelerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarım. İş kaldı Keyf Bahçesi/Hasan bey abimizin Aliağa' daki koyun sürüsünün yerini tesbit etmeye. Yoksa o yükün altından kalkmak zor bir dahaki sefere. Millet ölü tavuk pişirir, biz de ölü kuzuyu şişşş ederiz. Kendilerine söylememize de gerek yok, dostları için 1-2 kuzunun lafını etmez. Belkide sürü sayısını bile önemsemiyordur ![]() Efendim, herkese tekrar teşekkürler. Sayın Urlabahçe' ye hasseden. Kamerası ile güzel çekimler yaptılar, var olsunlar. Hep sağlık ve birlik ile yaşayın inşallah, tüm sevdikleriniz ile. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
|
Sn Taşevibahçe, bahçenizde geçirdiğimiz güzel güne ve konukseverliğinize çok teşekkür ederim. Bir araya gelmeyeli çok uzun zaman olmuştu, özlemişiz birbirimizi. Sn. Urlabahçe ile ilk defa tanıştık. Kısa zamanda tanıdığımız, derin bir şahsiyetin sadece buz dağının görünen kısmıydı, yetmedi ![]() Katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Ev sahibi olarak dünden beri hep geç kalıyorum ...Af olur umarım.. Bahçemizde düzenlediğimiz tanışma toplantısına katılan Sn.UrlaBahçe (Fatih bey) , mrduran , Mete Tiren , zeytinlibahçe , müdür , kıdemli müdür (keyf bahçesi) , Halil Önen , Mehmet yüzbaşıoğlu 'na bizleri kırmayıp onurlandırdıklarından dolayı teşekkür ediyorum.. mutfakta ve mangal başındaki hünerleri sayesinde çok lezzetli yemek yediğimiz mrduran, müdür bey ve Mehmet yüzbaşıoğlu'na ve Evde soğuk mezeleri hazırlayıp gönderen Zeytinlibahçe (Ayhan Bey) 'nin eşi Selma hanıma çok teşekkür ediyorum. Soframız restoran havasında ve lezzetindeydi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
|
Mete kardeşimizin dün doğum günü imiş , Sohbet bittikten sonra eve dönerken söyledi bizede..Haberimiz olsaydı pasta alır birlikte kutlama yapardık. Doğum günün kutlu olsun mete kardeşim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Ağaç Dostu
|
Ayağınıza sağlık , onur duyduk tekrar teşekkürler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
|
Eşime hediye olarak , Sn.UrlaBahçe'nin yakını olan Ferda Bozoklar Ardalı tarafından yazılmış '' Eleni'nin kızı Halime '' adlı yaşanmış gerçek hikayelerden yola çıkarak aile büyüklerinin destansı kaçış öyküsünü anlatan romanı'na ve mrduran'ın çiçekleri'ne eşim ve ben tekrar tekrar teşekkür ederiz.. Düzenleyen TaşevliBahçe : 07-07-2012 saat 08:59 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
Tüm katılanları kutlarım güzel bir gün olmuş, mangallar enzimler yutkunmadım desem yalan olur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2009
|
Alıntı:
sizin gibi anlayışlı ve hoş sohbet arkadaşlarımıza dana feda ederiz.(her ne kadar paramız yoksa da şanımız,şöhretimiz ve de çok zengin gönlümüz var.Her zaman başımızın üstünde yeriniz var.)SELAMLAR,SAYGILAR. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba efendim, Birinci saksıda dikili olanın adını bilmiyorum maalesef. Sürgün aldığım ana bitkinin resmini yükleyemedim. Kızım yazlıkta, gelde arama şimcik cancağızımı. Pencere dibinde güneşte duruyor. Gene birinci saksıda üstte duran; ''Bir gecelik gelin''. Apartman merdiven sahanlığında duruyor, aydınlık ama güneş yok. İkinci saksıdaki Ok başı sarmaşığı/syngonium podophyllum. Güneş görmeyen çok aydınlık yerde duruyor. Üçü de salon bitkisi. En sağdaki; Ballıca/Lobularia Maritime. Balkon ya da bahçe bitkisi. Sağlıkla büyütün inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama dana sürüsü de var ise daha net görürüm sanırım. Bi de öyle arayayım ben. Rahmetli Vehbi Koç bir TV programında; -Cebimde hiç nakit taşımam deyip ceplerini ters yüz ettiydi. Mübârekler cebe de sığmaz ki. Bulamadım abicim, dam altındalar mı ki acep?. Seni sevip sayıyoruz Hasan bey abimiz. Kandilinizi kutlar ellerinizden öperim. Kuzunuz da olsa, dananız da olsa, paranız da olsa. Yok; yok bende ve de sizde. ''Olmasa'' deyemedim ![]() Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
çiçeğin beline al kuşağıda bağlamışsın , değme ki babaya , nasıl bağlar nasıl gönderir , hem ağlar hem gönderir , yapacak başka bişi varmıdır ki.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaç Dostu
|
Geçenlerde bir soru şu: sizin bahçede domatesten başka bişi yokmu.? olmamı dedim garii ![]() Efendim verdiğiniz fidanlara gözüm gibi bakıyorum..meraklanmayınız.... severim acı biberi.. ![]() Hep tatlı olmaz , biraz da acı lazım ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
|
Her ne kadar zaman ayıramasakta toprak anaya bir veriyoruz o bize on hatta yüz veriyor.. Hasat esnasında santini domatesi dalından koparıp yemek ne kadar keyifli , bu nasıl bir lezzet , bir sepete , bir mideye... ![]() Bu harika lezzet için Sn.MeyveliTepe ve Ayhan kaptana bir kez daha teşekkürler.... Bahçemizin hasat sebzeleri.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim santiniler bunlar... ![]() ![]() Ben yaptım oldu... ![]() ![]() Düzenleyen TaşevliBahçe : 07-07-2012 saat 09:15 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Pachinolar da çok güzel gidiyorlar. Farklı ve yine çok güzel bir çeşit olmaya adaylar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() Hıı birde abi bundan sonra sen farklı domates deneme istersen iyi olur bence sonra kötü reklam oluyor bak senin için mimleneceksin ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Santini galiba sırık tür değil? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() tohumu size şimdiden ayırdım... saygılar..... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
agaclar.net
|
Resimdekiler ne çeşittir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Ağaç Dostu
|
Dazkırı santinisi. Sayın Rafet bey; Ben yüklenmedim efendim, sizin yanınızda idim. Hatta '' Dazkırı santinisi'' diye oto savunma bile yaptım. (Yemek yememiştik henüz-mecburen). Sağlıkla kalın inşallah. İsmail Bey' e de saygılar sağlık dilekleri- şaka/özür lütfen. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
Özürler efendim, Bencileyin; sağır duymaz uydurur misali... Sağlıklı günler inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
Fidelerin sahibinden olduğu gibi alıntı , bu arada fideler için çok teşekkürler... ![]() Thai biberi (acı tayland biberi) diye biliyorum ben , halk arasında beş kardeş biberi de deniyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
işi bilen başka oluyor , fazla söze gerek yok... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |