![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Bir gün önce tarlada kaldım. Her şey yolundaydı.Avcı bir arkadaşım 'senin tarlanın yanında bir tilki bağırıyordu, duydun mu' dediğinde; 'Tilki bir avcı ben de _40 yıldan fazla_ avcıyım avcıyım, birbirimiz tanırız. Avcı avcıdan anlar' dedim. ' Avcı aç ise anlamaz dedi'... Uyarı uyarıdır daha çok önlem alındı. Ve Aliğa'ya _ köyden 25 km. uzakta_ yolculuk yapıldı. ![]() Sabah hanım uyandırdı. Annem haber vermiş. ' Sana üzücü bir haberim var, bir şeyleri kaybettik' dedi... 'Yerine gelecek bir şeyse sağlık olsun' dedim. ' Yerine gelir ama aynısı olur u bilmem' dedi; gözleri ıslak, ağlamaklı... Hemen tarlaya koştum... ![]() Burada tam bir katliam yaşanmış. Tam bir soykırım... ![]() 11 yetişkin piliç ve anneleri yok. Mısır, buğday ile elleriyle beslediklerinin ardından; ' kör olmayasıca bir tane bile bırakmamış ' diyen annemin ağladığını duyuyorum uzaktan... ![]() Ve bilgisayara dosyalanmış 'tavuk sayfası' siliniyor... Anlar acı içeriyorsa küllenmeye bırakılmalı... ![]() Bunu bir yere yazıyorum. Hem de tükenmez kalemle... Düzenleyen Halil Önen : 15-10-2011 saat 23:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |