![]() |
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar açılışı yapmış, Dumlupınar üstad cümbüşü başlatmış maşallah hepsine. Biz de bu sabah mis kokulularla başladık. Gerçekten ismiyle müsemma. :)
|
5 Eklenti(ler)
Hava sıcaklığının yükselmesi ile birlikte çiçeklerimiz hızla açmaya başladı.
|
Hepsi birbirinden güzel, hiç şüphesiz dahada güzelleşecek ama 2461 nolu mesajdaki en son paylaştığınız frezyanın rengine bayıldım.
|
Alıntı:
|
:) O renkten bana da gelmişti :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Oturma odamızın pencere önü,balkonla yarışa hazırlanıyor.
|
5 Eklenti(ler)
Paylaşımlar çok güzel. Harika görüntüler her zamanki gibi. Benim frezyalarda bugün;
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Günün son fotoğrafları...
|
5 Eklenti(ler)
Bu kokuyu özlemişim.
|
2 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Balkonda son durum.
|
2 Eklenti(ler)
Bu fotoğrafları paylaşmayı unutmuşum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Frezyalarla güne umutla başlayabiliyoruz. Balkon vızır vızır arı kaynıyor, neredeyse bana fırsat vermiyorlar :D
Eklenti 703912 Eklenti 703913 Kültür türler de açmaya başladı. Renklerle bir ilgisi var mıdır bilmiyorum ama geçen yıl en son sarılar açmıştı bu yıl ise ilk açan renk sarı oldu. Eklenti 703914 Eklenti 703915 Bu da frezya saksısında çıkan bir misafir :) Eklenti 703916 |
5 Eklenti(ler)
Pencere önü... #frezya
|
1 Eklenti(ler)
Frezyam dışarda ve henüz tek saksı olduğu için kokusu içerilere dolmuyor. Kesip vazoya alsam diyorum. Dalda ki son tomurcukta açtıktan ne kadar sonra keseyim ve saksıda uzun süre nasıl muhafaza edebilirim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bugün sabah saatlerinde çektiğim bir fotoğraf...
|
Bizde gün sayıyoruz açmaları için, her sene bir bilemedin üç sap çiçek olurdu, bu sene baya iyi gidiyor :)
https://i.hizliresim.com/wr04dP.jpg https://i.hizliresim.com/coLhwP.jpg |
5 Eklenti(ler)
Frezya kardeşler coşmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
Akşam saatlerinde frezyalar. |
Muhteşem kareler, renk cümbüşü. İnsan seyrederken tazeleniyor, maşallah. Kendi adıma Rabbim ne güzel şeyler yaratmış diyorum. Ellerinize emeklerinize sağlık.. Sağlık ve mutlulukla kalın sayın Dumlupınar
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sağlıklı günler herkese...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025