![]() |
Alıntı:
Frezyaların sizi mutlu etmeleri benide çok sevindirdi. Fotoğraf yüklemede sorun olursa,üye arkadaşlar size yardım edebilir.Selamlar... |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 703478
Eklenti 703479 Eklenti 703480 Çayımı alıp geçiyorum karşılarına bu güzellikleri izlemesi hoş kokuları ayrı bir hoş. |
Alıntı:
|
Maşallah yaaa çok güzeller, keyifle büyütün inşallah
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İlk çiçek açacak frezya saksılarından...
|
bizde sizden tohum istesek gönderebilirmisiniz lütfen kargo ücretini karşılayacaz
|
Maşallah sayın Dumlupınar, açınca çok güzel görüntüler bizi bekliyor inşallah. Ben foto yükleyemiyorum, dün gene denedim ama olmuyor.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ebruli ve mis kokulu bodur türler de hızla tomurcuklandı. En sondaki en gelişmiş kültür tür başağı. İnşallah bir sonraki fotoğraflar açmış başaklardan olacak.
|
4 Eklenti(ler)
Benim frezyalarımda güncel durum...
İlk olarak mis kokulu tür açmaya başladı. Diğerlerini de merakla bekliyorum. Bize frezya sevgisi aşıladığı ve bu güzelliklerle tanıştırdığı için sayın Dumlupınar’a çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
Zaten kıymet bilen ellerde olduklarını tahmin etmiştim.Selamlar... |
5 Eklenti(ler)
Artık yavaş yavaş çiçek açmaya başlıyoruz.
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 703539
Eklenti 703540 Eklenti 703541 Eklenti 703542 Eklenti 703543 Yüreğimizin daraldığı şu günlerde yüzümüzde bir nebze de olsa tebessüm oluşturuyorlar. |
Alıntı:
Çok güzel kartpostallık görüntüler olmuş.Selamlar.. |
Alıntı:
|
Sn.alıcan ve Sn.emufo,sayfalarda gördüğünüz frezyaların soğanları Sonbahar aylarında dikiliyor.Baharın ilk günleri ile birlikte açmaya başlıyorlar.
Erzurum ve Batman'da İlkbahar'da dikim için Asya Lale on lıne satış sayfasını takip ediniz.Mart ayı içinde satışlar açılır. Frezyaların fide olarak gönderimi olmaz.Kırılıp ziyan olurlar. Eğer Sonbahar aylarında dikim yapmak isterseniz,Zengarden satış sitesinde Ekim ayı civarı frezya soğanları satışı yapılıyor.Selamlar... |
Frezya sayfalarını takip eden değerli üye arkadaşlar,burasının yeri olmadığını biliyorum.
Ancak 2 yıldır Orkide acemileri ve heveslilerin sorunları başlığında yetiştirdiğim 2 kök orkidenin gelişimlerini sık aralıklarla paylaşıyorum. Bir kaç üyemiz sayfaları takip ediyor.Ancak kendim çalıp,kendim söylüyorum desem yeri var. Orkide acemileri ve heveslilerin sorunları sayfalarının daha renkli ve aktif olabilmesi için sizlerin bilgisi olsun istedim.Hepinize selamlar... |
3 Eklenti(ler)
İlk açan rengimiz...
|
4 Eklenti(ler)
Mis kokulu bodur türlerde açmaya hazırlanıyor.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Evimizin her ferdinin eve girdiğinde ilk uğrak yeri Frezyalar..
Eklenti 703598 Eklenti 703599 Eklenti 703600 Eklenti 703601 Eklenti 703602 |
Alıntı:
|
3 Mart 2020
5 Eklenti(ler)
Nihayet ilk çiçeği gördük ve mis kokuyu aldık... :)
Eklenti 703593 Eklenti 703603 Eklenti 703595 Eklenti 703596 Eklenti 703597 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben size hem tohumlardan,hem tohumdan ürettiğim soğanlardan hediye olarak gönderirim.Selamlar... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025